Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Vinařství -víno, vína, vín. -výroba a prodej vín lahvových, sudových, zemských -výběr z hroznů 13 odrůd -řízené degustace s posezením -kapacita 20 osob -možnost zajištění občerstvení a ubytování -dárková balení vín -cykloturistika.

Výroba: -maso -uzeniny. Řeznictví a uzenářství. Hostinská činnost. Výrobna, bourárna: -Karlovy Vary, Buchenwaldská 9, tel.353567053 Prodejny VO sklad CASH & CARRY: -Mariánské lázně, U Mlékárny 403/6, tel.354621536.

Pobočka klienta PRIMA Karlovy Vary spol. s r.o. Zpracování a prodej masa. Výroba: -maso -uzeniny. Řeznictví a uzenářství. Hostinská činnost.

Dovozce, distributor v ČR, internetový obchod, eshop, prodej: - káva Chicco d´Oro: - pražená zrnková - mletá - pody, kapsle - ledová - kávový energetický nápoj - bezkofeinová - rozpustná - profesionální kávovary: - pákové - automatické. Výstavba: - tenisového dvorce. Rekonstrukce, úprava, údržba, sanace: ...

Výroba, prodej: - cukrářské výrobky.

Držitel certifikátu ISO 9001:2001. Velkoobchod: -potraviny -základní druhy zboží: -cukr, sůl, mouka, strouhanka, krupice, mák, rýže, kroupy, luštěniny, tuky a oleje, máslo, ocet -dále nabízíme: -cukrovinky, cereální a slané výrobky, těstoviny i bezlepkové a nízkobílkovinné, cigarety, alkoholické nápoje, víno, ...

Hostinská činnost: - bufet s nabídkou hotových jídel, masa a uzenin. Výroba: - uzeniny, řeznické speciality, masné výrobky.

Výroba: - hořické trubičky - horalské trubičky. Služby: - pekařské - cukrářské. Výroba trvanlivých pekárenských výrobků. Výroba trvanlivých pekárenských výrobků.

Prodej - maso - uzeniny - masné výrobky Zpracování - maso - uzeniny - masné výrobky.

Pekárna. Výroba, prodej: - pekařské produkty - cukrářské produkty.

Výroba, prodej: - pekařské směsi - zlepšující přípravky do pečiva. Vývoj, příprava: - pekařské směsi, náplně - suroviny pro pekaře, přípravky pro pekařskou výrobu - suroviny pro cukrářskou výrobu - suroviny, přípravy pro gastronomické provozy.

Řeznictví a uzenářství. Maloobchod, prodej: - masné výrobky, uzeniny - maso.

Distribuce, dovoz, import, vývoz, export, prodej: -cukrovinky, čokoládové výrobky, žvýkačky, lízátka, Marshmallow, želé pásky, pendreky, karamely, komprimát, práskací a ostatní prášky, bonbónky, hračky s cukrovinkou, s komprimátovými bonbónky a ostatní, hračky, pražená kukuřice (solená, Barbecue), oplatky, čokolády (ledová) v sáčku, ve ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - potraviny - alkoholické nápoje - drogerie, drogistické zboží - sudové pivo.

Výroba a prodej: - sojové produkty.

Sýrárna Cheesy nabízí: - 100 druhů sýrů: - Francie, Itálie, Nizozemí.. - kravské, ovčí a kozí - kvalitní vína: - Francie, Itálie i Čechy - doplňkové předměty k sýrům a vín (nože, struhadla, otvíráky aj.) od firmy Boska Holland, - trapistická piva z Belgie.