Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Řeznictví, uzenářství. Maloobchod, prodej: -maso -masné výrobky

Minipivovar Žamberk. Prodej piva v areálu pivovaru. Pivnice.

Výroba - pivo poradenství v oblasti pivovarství a sladovnictví - výroba minipivovarů, dodávka kompletních pivovarských technologií na klíč - výroba piva - marketingové poradenství

Dovoz, distribuce: - čokoládové figurky Německé firmy Riegelein - reklamní zmrzlinové poutače, reklamní předměty - výroba a distribuce zmrzliny bez konzervantů.

Výkup, zpracování, výroba: - bioprodukty rostlinného původu. Velkoobchod biopotravin. Prodej bioosiv. Mlýn, balírna, bezlepkové výrobky.

Vinotéka. Maloobchod, prodej: - sudová vína, lahvové víno. Možnost posezení ve vinotéce. Vinařství. Vinohradnictví. - pěstování hroznů. Výroba vína podle starých receptur.

Maloobchod, prodej: - drogistické zboží, drogerie. - čistící přípravky - prací prostředky - kosmetika - dekorativní, vlasová, tělová - parmumerie, parfémy - domácí potřeby - dětské potřeby: - plenky, ubrousky, výživa, kosmetika - produkty zdravé výživy.

Pekárna. Maloobchod, prodej: - chleba, slané pečivo, sladké pečivo

Řeznictví, uzenářství. Maloobchod, prodej. - čerstvé maso - masné výrobky, uzeniny.

Pekařství, cukrářství, cukrárna. PRODEJ: - rolády a dorty na objednávku - svatební dorty - zákusky - rautové zákusky - koláče - svatební koláčky - mazance a vánočky VÝROBA: - housky a banketky na objednávku - koláče - svatební koláčky - mazance a vánočky CUKRÁRNA: - příjemné posezení při kávě nebo čaji - stále čerstvé ...

Zemědělská a obchodní činnost: Prodej: -brojlerová kuřata, housata, káčata, husokačeny, krůťata, kuřice -jatečná kuřata a jatečné krůty -pšenice -brambory Kulturní činnost: - hudební činnost - pořádání kulturních akcí a zájezdů - zvučení

Maloobchodní a velkoobchodní činnost spojená se sportovním oblečením, obuví, doplňky a sportovní výživou. www.u-a.cz www.u-a.sk www.spomall.cz ENERGY POINT

Velkoobchod, internetový obchod, prodej: -detoxikační náplasti -inhalátory -zelené potraviny

Dodávka - kávovary FIAMMA, mlýnek na kávu, dodávka portugalská káva NICOLA.

Prodej: - biopotraviny. Živočišná výroba, chov: - skot, hovězí dobytek.

Nabízíme mražené a chlazené maso, ryby, zeleninu, ovoce, pečivo, nápoje, pizzy a další.

Distribuční středisko Severní Morava a Slezsko. Velkoobchod, prodej, distribuce: - mražené potraviny, výrobky: - drůbeží, hovězí a vepřové maso - houby - ovoce - pizza - polotovary - přílohy - ryby - sladké či slané pečivo - zelenina - zmrzlina Movenpick, Nestlé - zmrzlinové a jiné dezerty. ...

Řeznictví a uzenářství. Masna. Maloobchod, prodej: - vepřové a hovězí maso - masné výrobky - uzeniny - zabijačkové speciality. Jídelna, bufet: - denní menu.

Smíšené zboží. Maloobchod, prodej: - pečivo - trvanlivé potraviny - mražené zboží - cukrovinky - nápoje, víno - drogistické zboží, drogerie - tabákové výrobky. Lze platit stravenkami.

Společnost se zabývá dovozem a prodejem potravin z Ázerbajdžánu. Jsme výhradní dodavatel džusu z granátového jablka značky Grante.

Distribuce balené vody a výdejních stojanů. Zdravá přírodní pramenitá voda. Balená voda Kaskáda. Nápojové automaty (nápoje): -aquamaty, ochlazovače, watercoolors. Systém: -výdejní stojany (výdejníky) -barely 18, 9l -rozvoz zcela zdarma -bezplatné odzkoušení (14 dnů) -sanitace (čištění) 4xročně -záruční a pozáruční servis ...

Maloobchod s převahou potravin, nápojů a tabákových výrobků v nespecializovaných prodejnách.

Prodej - dorty - zákusky Výroba - dorty - zákusky

Prodej a e-shop: - slovinské víno bílé, červené, růžové.