Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Prodejproduktů od farmářů: -ovoce -zelenina -mléčké výrobky -vejce -med -pekařské výrobky -maso -štávy -mouka -cukr -ryby -květiny -konopí.

Dodávka - lahůdky Výroba - lahůdky.

Zemědělské družstvo. Středisko polní zeleniny -zelí hlávkové krouhárenské -krouhané zelí tel.318690314.

Paleta foodsystem dodává práškové směsi k výrobě FUN FOOD a bezlepkových výrobků. V oblasti bezlepkové diety je největším producentem v ČR. Výroba bezlepkových výrobků je čím dál více důležitou a vzrůstající oblastí v produktovém portfoliu naší společnosti. Paleta je největším producentem bezlepkových směsí v České republice. Exportujeme do celé ...

Maloobchod, prodej: - smíšené zboží - výrobky studené kuchyně: - uzeniny, chlebíčky, obložené mísy, jiné lahůdky - dárkové koše, originální dárkové balíčky.

Služby: - prodej motorových vozidel - smíšené zboží - činnost podnikatelských, finančních, organizačních a ekonomických poradců

Zpracování, prodej: - vařená loupaná slepičí vejce použitelná pro lahůdkářskou výrobu (vařených loupaných slepičích vajec). Velkoobchod, prodej: - čistící a desinfekční prostředky firmy EWABO: - pro potravinářský průmysl - pro zemědělskou výrobu. Servisní služba. Poradenství.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - víno, vína - stáčírna vín.

Výroba kvalitních vín. Prodej vína, víno - vinotéka. Další sortiment tvoří vinařské potřeby, dárkové zboží a degustační sklo. Mimo vína máme v nabídce sýry z celé Evropy, specializujeme se na kozí sýry z kozí farmy Šumárník a různé pochutiny k vínu.

Řeznictví a uzenářství Prodej: - vepřové a hovězí maso. Výroba: - uzeniny - uzené maso a klobásy starou klasickou metodou.

Dodávky surovin z celého světa pro potravinářský průmysl v rámci Evropské unie. Naše hlavní produkty jsou: - rajčatový protlak - ovocné koncentráty - ovocné pyré

Specializovaný maloobchod a maloobchod se smíšeným zbožím - vodoinstalační materiál

Výroba bylinkových sirupů a medových pochoutek.

Vinotéka z Podpálaví: -vinařství -prodej vín -e-shop.

Provozování kozí farmy. Kozí farma. Výroba, distribuce, prodej: - kozí sýr Kaprinus, kozí mléko - kravský sýr v bio kvalitě BIO Podzimek. Poradenství v oblasti softwaru a hardwaru.

Vinotéka. Prodej: - moravská vína - sudová i lahvová - dárkové obaly - tabákové výrobky - doutníky.

Vinařství: -výroba, prodej vín -odrůdové a jakostní vína, víno -lahvové, sudové víno -červené, bílé vína -zemědělská výroba rostlinná -pěstování vinná révy, vínné révy. Výroba a montáž stáčecí zařízení, servis, rozvoz vína zdrarma. Odrůdy vín-bílé vína: -Veltlinské zelené-suché, Müller Thurgau-suché Moravský Muškát-suché ...