Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o. - zpracování masa
Dovolte nám představit společnost MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o., která se specializuje na zpracování masa. Na našich jatkách dochází k porážce vepřového a hovězího dobytka. Našim zákazníkům pak nabízíme hovězí maso ve čtvrtích a vepřové maso v půlkách. Klademe důraz na kvalitu a čerstvost svých produktů. Naleznete nás v okrese Žďár nad Sázavou.
MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o. - zpracování masa
Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Držitel certifikátu ISO 9001:2001. Velkoobchod: -potraviny -základní druhy zboží: -cukr, sůl, mouka, strouhanka, krupice, mák, rýže, kroupy, luštěniny, tuky a oleje, máslo, ocet -dále nabízíme: -cukrovinky, cereální a slané výrobky, těstoviny i bezlepkové a nízkobílkovinné, cigarety, alkoholické nápoje, víno, ...

Hostinská činnost: - bufet s nabídkou hotových jídel, masa a uzenin. Výroba: - uzeniny, řeznické speciality, masné výrobky.

Výroba: - hořické trubičky - horalské trubičky. Služby: - pekařské - cukrářské. Výroba trvanlivých pekárenských výrobků. Výroba trvanlivých pekárenských výrobků.

Prodej - maso - uzeniny - masné výrobky Zpracování - maso - uzeniny - masné výrobky.

Pekárna. Výroba, prodej: - pekařské produkty - cukrářské produkty.

Výroba, prodej: - pekařské směsi - zlepšující přípravky do pečiva. Vývoj, příprava: - pekařské směsi, náplně - suroviny pro pekaře, přípravky pro pekařskou výrobu - suroviny pro cukrářskou výrobu - suroviny, přípravy pro gastronomické provozy.

Řeznictví a uzenářství. Maloobchod, prodej: - masné výrobky, uzeniny - maso.

Distribuce, dovoz, import, vývoz, export, prodej: -cukrovinky, čokoládové výrobky, žvýkačky, lízátka, Marshmallow, želé pásky, pendreky, karamely, komprimát, práskací a ostatní prášky, bonbónky, hračky s cukrovinkou, s komprimátovými bonbónky a ostatní, hračky, pražená kukuřice (solená, Barbecue), oplatky, čokolády (ledová) v sáčku, ve ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - potraviny - alkoholické nápoje - drogerie, drogistické zboží - sudové pivo.

Výroba a prodej: - sojové produkty.

Sýrárna Cheesy nabízí: - 100 druhů sýrů: - Francie, Itálie, Nizozemí.. - kravské, ovčí a kozí - kvalitní vína: - Francie, Itálie i Čechy - doplňkové předměty k sýrům a vín (nože, struhadla, otvíráky aj.) od firmy Boska Holland, - trapistická piva z Belgie.

Řeznictví, uzenářství. Maloobchod, prodej: -maso -masné výrobky

Minipivovar Žamberk. Prodej piva v areálu pivovaru. Pivnice.

Výroba - pivo poradenství v oblasti pivovarství a sladovnictví - výroba minipivovarů, dodávka kompletních pivovarských technologií na klíč - výroba piva - marketingové poradenství

Dovoz, distribuce: - čokoládové figurky Německé firmy Riegelein - reklamní zmrzlinové poutače, reklamní předměty - výroba a distribuce zmrzliny bez konzervantů.

Výkup, zpracování, výroba: - bioprodukty rostlinného původu. Velkoobchod biopotravin. Prodej bioosiv. Mlýn, balírna, bezlepkové výrobky.

Vinotéka. Maloobchod, prodej: - sudová vína, lahvové víno. Možnost posezení ve vinotéce. Vinařství. Vinohradnictví. - pěstování hroznů. Výroba vína podle starých receptur.

Maloobchod, prodej: - drogistické zboží, drogerie. - čistící přípravky - prací prostředky - kosmetika - dekorativní, vlasová, tělová - parmumerie, parfémy - domácí potřeby - dětské potřeby: - plenky, ubrousky, výživa, kosmetika - produkty zdravé výživy.

Pekárna. Maloobchod, prodej: - chleba, slané pečivo, sladké pečivo

Řeznictví, uzenářství. Maloobchod, prodej. - čerstvé maso - masné výrobky, uzeniny.

Pekařství, cukrářství, cukrárna. PRODEJ: - rolády a dorty na objednávku - svatební dorty - zákusky - rautové zákusky - koláče - svatební koláčky - mazance a vánočky VÝROBA: - housky a banketky na objednávku - koláče - svatební koláčky - mazance a vánočky CUKRÁRNA: - příjemné posezení při kávě nebo čaji - stále čerstvé ...

Zemědělská a obchodní činnost: Prodej: -brojlerová kuřata, housata, káčata, husokačeny, krůťata, kuřice -jatečná kuřata a jatečné krůty -pšenice -brambory Kulturní činnost: - hudební činnost - pořádání kulturních akcí a zájezdů - zvučení