Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Provoz, prodej: - řeznictví, uzenářství. Výškové práce. Pronájem: - pracovní plošiny pro práci ve výškách.

Pekárna, pekařství. Výroba, prodej: - pečivo, pekařské výrobky.

Firma Drůbež Jaš je zaměřená na distribuci a prodej čerstvého chlazeného i mraženého drůbežího masa na střední Moravě. Drůbež bereme z nejlepších a především zdravých chovů, jejichž kvalitu kontrolujeme, aby se k Vám dostaly v té nejlepší kvalitě. Výroba, prodej, velkoobchod, maloobchod mraženého a chlazeného masa: Kuřecí maso: - prsní ...

Zemědělská společnost - výroba moštů

Pivovar KONRAD Vratislavice Výroba, prodej: -pivo Reichenberger obsah alkoholu: 3, 5% obj. Lahodné 8° světlé výčepní pivo se 3, 5% alkoholu, pro správné doplnění tekutin. -pivo Konrad 10° obsah alkoholu: 4% obj. Lahodné 10° světlé výčepní pivo se 4% alkoholu, pro správné doplnění tekutin. -pivo Konrad 11° obsah ...

Internetový obchod, e-shop, eshop, prodej: - produkty společnosti OKG: - Matol KM přírodní bylinný produkt s 13 tonických bylin a minerálů.

Rostlinná výroba. Míchání krmných směsí. Ovocnářství. Výroba: -műsli tyčinky Fit. Bio tyčinky.

Široký výběr prvotřídních moravských a českých vín.

Dovoz a distribuce: - první zdravé a čistě přírodní čokolády na světě.

Služby: - nutriční poradce - zdravé stravování.

Distribuce, velkoobchodní prodej: - cukrovinky, čokoládové, nečokoládové, káva, čaj, žvýkačky - nealkoholické nápoje

Pekárna, pekařství. Výroba, maloobchod, distribuce, prodej: - chléb z žitného kvasu

Zabýváme se cukrářskou a lahůdkářskou výrobou již přes 20 let. Nabízíme cca 150 druhů zákusků, mini dezertů, cca 300 druhů dortů, ovocné koláče, bábovky, svatební koláčky, ovocné poháry, suché korpusy, marcipánové modely a přízdoby. Na přání Vám připravíme výslužky. Dále nabízíme různé druhy chlebíčků, bagety, saláty. Objednávky ...

Jedinečná vína z italské Sardinie. Pouze kvalitní a vybraná vína, která vám jistě zachutnají. Vína nezastupitelná jinými druhy z celosvětových vinařských regionů. Ochutnejte.

Maloobchod, prodej: - smíšené zboží - potraviny - alkoholické, nealkoholické nápoje - průmyslové zboží.

E-shop: - chovatelské potřeby - rybářské potřeby - dárkové předměty - vinotéka (dřevěné stojany, dárkové kazety).

Pekařství. Výroba: - houskové knedlíky - domácí těstoviny.

Vinotéka. Internetový obchod, eshop, e-shop, prodej: - lahvová vína - červená, bílá: - ročníková vína - bariková vína.

Výroba, balení, velkoobchod, maloobchod: -potraviny -nápoje.