Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o. - zpracování masa
Dovolte nám představit společnost MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o., která se specializuje na zpracování masa. Na našich jatkách dochází k porážce vepřového a hovězího dobytka. Našim zákazníkům pak nabízíme hovězí maso ve čtvrtích a vepřové maso v půlkách. Klademe důraz na kvalitu a čerstvost svých produktů. Naleznete nás v okrese Žďár nad Sázavou.
MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o. - zpracování masa
Výroba kvalitních vín. Prodej vína, víno - vinotéka. Další sortiment tvoří vinařské potřeby, dárkové zboží a degustační sklo. Mimo vína máme v nabídce sýry z celé Evropy, specializujeme se na kozí sýry z kozí farmy Šumárník a různé pochutiny k vínu.

Řeznictví a uzenářství Prodej: - vepřové a hovězí maso. Výroba: - uzeniny - uzené maso a klobásy starou klasickou metodou.

Dodávky surovin z celého světa pro potravinářský průmysl v rámci Evropské unie. Naše hlavní produkty jsou: - rajčatový protlak - ovocné koncentráty - ovocné pyré

Specializovaný maloobchod a maloobchod se smíšeným zbožím - vodoinstalační materiál

Výroba bylinkových sirupů a medových pochoutek.

Vinotéka z Podpálaví: -vinařství -prodej vín -e-shop.

Provozování kozí farmy. Kozí farma. Výroba, distribuce, prodej: - kozí sýr Kaprinus, kozí mléko - kravský sýr v bio kvalitě BIO Podzimek. Poradenství v oblasti softwaru a hardwaru.

Vinotéka. Prodej: - moravská vína - sudová i lahvová - dárkové obaly - tabákové výrobky - doutníky.

Prodej, internetový obchod - potravinové doplňky Internetový obchod - potravinové doplňky

E - shop - produkty pro léčbu prostřednictvím Tianshi kosmetika, doplňky výživy - odborná literatura Léčba prostřednictvím Tianshi

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - káva. Dodávka pro firmy, kanceláře i soukromé osoby.

Maloobchod, prodej: - originální belfická čokoláda: - belgické pralinky - čokoládové figurky - dárkové balení čokolády - lahvová vína z moravských vinic. Internetový obchod, eshop, e-shop.

Maloobchod, prodej: - originální belfická čokoláda: - belgické pralinky - čokoládové figurky - dárkové balení čokolády - lahvová vína z moravských vinic. Internetový obchod, eshop, e-shop.

Internetový obchod, eshop, e-shop, prodej: - originální belfická čokoláda: - belgické pralinky - čokoládové figurky - dárkové balení čokolády - lahvová vína z moravských vinic. Maloobchodní prodejny.

Nabízíme čerstvě praženou kávu ze všech koutů světa. Poznejte a vychutnejte exkluzivní vůně a chutě různých druhů jednodruhových káv arabica a jejich směsí. Poradíme jak si kvalitní kávu připravit. Dodáváme zrnkovou kávu nejvyšší kvality.

Velkoobchodní a maloobchodní prodej sypaných čajů, e-shop.

Provozování - řeznictví a uzenářství. Maloobchod, prodej. - maso, masné speciality, masné výrobky, uzeniny. Jatka.

Jatka. Provozování - řeznictví a uzenářství. Maloobchod, prodej. - maso, masné speciality, masné výrobky, uzeniny.

Vinařství. Výroba, prodej: -vína, víno, vín.