Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Prodej: - alkohol - nealkoholické nápoje - potraviny - kosmetika.

Dodávka - potravinové doplňky Dodávka - suroviny do potravinářského průmyslu ingredience pro funkční potraviny a nápoje - konzervační a okyselující látky

Vinařství, vinařská výroba: - vysoce kvalitní víno (vína): - bílé (bílá), červené (červená) vína - jakostní, exkluzivní, výběrové, odrůdové. Značky vína: - Rulandské šedé, Rulandské bílé, Chardonnay, Ryzlink, Muller Thurgau, Savignon, Tramín, Muškát Moravský, Veltínské zelené, Cuvee, Irsai Oliver, Neuburské, Frankovka, ...

Distributor, prodejce: - zdravá výživa, doplňková strava: - mateří kašička - vitamíny, minerály..

prodej kosmetiky, parfémů, doplňky stravy zdraví, kosmetické přístroje, hubnutí krása

Vinařství. Nákup, výroba a prodej, e-shop: -víno, vína -přívlastková vína -odrůdová vína. Degustace vína.

Velkoobchod, prodej: - vína, široký sortiment vín: - odrůdová - jakostní, s přívlastkem - doplňkový sortiment: - obaly na vína: - papírové nebo kartonové obaly - papírové nebo jutové tašky - dřevěné nosiče - dárkové dřevěné kufříky nebo bedýnky. Grafický návrh, výroba: - víno jako dárkový a propagační ...

Prodej: - chlazené krůty - živé krůty - kozí mléko - maso pro psy.

Lékárna. Prodejna: - léky, léčiva - farmaceutické přípravky - vitamíny - homeopatika - zdravotní obuv.

Lékárna. Prodejna: - léky, léčiva - farmaceutické přípravky - vitamíny - homeopatika - zdravotní obuv.

Lékárna. Prodejna: - léky, léčiva - farmaceutické přípravky - vitamíny - homeopatika - zdravotní obuv.

Maloobchod, prodej: - potraviny - maso, uzeniny - smíšené zboží - alkoholické i nealkoholické nápoje - tabákové výrobky.

Hostinská činnost Prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin

Prodejna. Prodej, oprava, servis, maloobchod, velkoobchod: - kávovary-domácí, profesionální, automatické - kávomlýnky - výrobníky čokolády - příslušenství. Distribuce-italská káva. Sídlo: - Budovatelská 461/15, Ostrava - Poruba.

Výrobce závěsného posilovacího systému MTS a eshop se sportovním zbožím, doplňky výživy a šperky

Velkoobchod: -suroviny a potřeby pro cukrárny a cukrářské výrobny, pekárny a catering. Pro tyto provozy nabízíme široký sortiment zboží. -tuky a oleje -polevy, náplně a marmelády -kompoty -posypy -cukr a sůl -aromata -mouka.

Cukrárna Výroba - cukrářské výrobky Pekárna Rychlé občerstvení - pohostinská činnost Bowling Squash

Velkoobchod - drogistické zboží Velkoobchod - alkoholické a nealkoholické nápoje Velkoobchod - potraviny E-shop - alkoholické a nealkoholické nápoje - potraviny - drogerie.

Prodej, výroba: - víno.