Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Naše poradna poskytuje různé služby např. vykládáme tarotové karty, diagnostikujeme zdravotní stav pomocí Supertronicu nebo virgule, je zde možnost nechat si změřit krevní tlak a glykémii. Poradíme i s bylinnou léčbou pro domácí mazlíčky

Výroba - svíčky. Prodej - smíšené zboží.

Prodej - drogistické zboží - potraviny - smíšené zboží

Firma KAND s.r.o. je nositelem Certifikátu IFS a HACCP. Novinka v sortimentu našich výrobků: - Kepuč (kečup pro děti) - šípková omáčka - curry kečup Delikates - brusinkový kompot bez cukru. Výroba, prodej: - potravinářské zboží (výrobky), různé druhy omáček a jiných příloh, příchutě - kečupy - sladký, chilli, s česnekem, bez ...

Lacaffe: -specializovaný internetový obchod se značkovou kávou s možností osobního odběru v sídle firmy. V nabídce je mletá, zrnková, porcovaná (POD) a instantní káva nejen italských značek Tonino Lamborghini, Lavazza, Pellini, illy, Vergnano, Piazza d´Oro, JABLUM a mnoho dalších. Nabízíme dárková balení kávy, čajů, individuální dárková ...

Prodej - léčebná kosmetika - výživové doplňky. - cvičení - masáže

Nabízíme cvičení na proštíhlovacích stolech včetně přístrojové lymfodrenáže. Poskytujeme výživovou poradnu. Provádíme měření přístrojem Bodystat.

Velkoobchodní a maloobchodní prodej alkoholických a nealkoholických nápojů.

Cukrárna Výroba sladkostí dle starých cukrářských receptur - valašské frgály - svatební koláčky - dorty - rolády - řezy - čajové máslové pečivo - zákusky

Prodej: - koření jednodruhové a bylinky známé i neznámé - kořenící směsi vlastních receptur (medvědí gril) nebo převzatých (tandoori masala) - dochucovadla (vegety, sojové omáčky, jíšky apod...) - asijské speciality (pálivé omáčky, rýže, apod...) - maďarské speciality (papriky, směsi, sekty apod...) ostatní (vše možné co v kuchyni ...

Maloobchod, prodej: - bylinné a ovocné čaje - léčivé byliny - dobré koření - bylinné sirupy - bylinné kapky - bylinné masti - přírodní rostlinné silice - vláknina, psylium - kosmetika - masážní gely a oleje - přírodní kosmetika Ryor: - ayurvédské čaje.

Prodej - přírodní kosmetika - čaje - medovina - dárkové zboží - včelí produkty - medovina

Velkoobchod - nápoje - alko, nealko, pivo - cukrovinky - tabákové výrobky - káva, čaj

Kvalitní domácí potřeby, koření a kuchyňské náčiní od Kulináře. 20 let zkušeností. Tradiční české značky. Kvalitní výrobky z Itálie a Německa.

Zdravá výživa, poradenství, prodej: -základní sortiment zdravé výživy -bezlepková dieta -BIO potraviny -ekologické čistící prostředky -konopná a medová kosmetika -výživové poradenství.

Prodej - potraviny - smíšené zboží

Pěstitelská pálenice, palírna. Výroba, pálení: -alkoholické nápoje, destitáty z ovocného kvasu. -lihovar. -prodej kolkovaných ovocných destilátů. -Svět plen(vše pro děti od 0 do 10let dítěte kamený obchod a internetový) -Galerie zdravý(koření, bylinky, čaje atd.kamený obchod a internetový)

Vinotéka - kamenná prodejna vína a delikates.

Prodej - mražené mořské ryby Výroba - rybí lahůdky Dovoz - mražené mořské ryby

Prodej - uzené ryby - chlazené ryby - sudová a lahvová vína - sezoní ryby

Prodej: - potravní doplňky - čisticí prostředky - zdravé nápoje - speciální kosmetika pro alergiky od firmy FCC - Finclub Cleaners and Cosmetics.