Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
E-shop, internetový prodej: - vína z Moravy - vybavení vinoték - stojany na víno.

Výroba: -potravinářské koncentráty, koncentrát -sirupy.

Pěstitelská pálenice. Pěstitelské pálení, pronájem kvasných nádob, mlýnků na ovoce.

Catering, rauty, firemní akce, svatby, výroba lahůdek.

-argentinské víno San Huberto -spojovací materiál -velkoobchod a maloobchod

Velkoobchod a maloobchod s potravinami.

Výroba: - lahůdy, lahůdkářství - obložené chlebíčky a chleby, plněné celozrnné pečivo s libovolnou kombinací uzenin, sýrů a zeleniny, plněné bagety s libovolnou kombinací uzenin, sýrů a zeleniny, saláty majonézové i zeleninové, pomazánky.

V e-shopu Naturfit naleznete širokou nabídku sypaných čajů od čistě jednodruhových a ortodoxních čajů přes čaje aromatizované až po čaje – nečaje a jejich směsi. V portfoliu nechybí ani příslušenství pro přípravu čaje nebo kvalitní zrnková káva. Na výběr máte od čistě přírodních káv až po kávy aromatizované.

Distribuce, prodej: - zdravá výživa, sezamové výrobky, ovocné tyčinky, sušené ovoce, čaje.....

Prodej: -pí-voda, pí-produkty -bio potraviny -zdravá výživa pro makrobiotiky i vegetariány -čaje -koření z Číny, Japonska, Indie -sušené ovoce, semínka -vína -přírodní kosmetika -éterické oleje -bylinné léčebné produkty -boty Hanák, orotpedická obuv.

Prodej, výroba: -vinařství -prodej vína -výroba vína -degustace vín.

-Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost -Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti -Velkoobchod a maloobchod -Zprostředkování obchodu a služeb -Pěstitelské pálení Hostinská činnost Silniční motorová doprava ...

Internetový obchod - sklo skleničky, misky, svícny Internetový obchod - sklo skleničky, misky, svícny - moravská vína červená, růžová, archivní, ledová, slámová, sudová - sekty a šumivá vína - pozdní sběry - výběr z hroznů, bobulí a cibet.

Chovatelské potřeby -prodej krmiv pro psy a kočky -zahradnictví- substráty, květiny, vazba květin, dárkové předměty -půjčovna zahradní techniky -návrhy a realizace zahrad -vinotéka

Prodej alkoholických nápojů. Široká nabídka absinthe na jednom místě. Nabízíme také bylinné likéry a ostatní alkoholické nápoje.

Prodej masa a uzenin výkup a porážka dobytku Prodej v pojízdných prodejnách i v kamenném obchodu, možnost on-line objednávky pro rozvoz v pojízdných prodejnách

Poskytované služby: - fitcentrum, posilovna, fitness - posilovací stroje - součástí posilovny je bar. Prodej: - kompletní sortiment sportovní výživy - rukavice, háky, opasky a fitness oblečení zn. BIZON.

Pobočka. Pekárna. Maloobchod, prodej, výroba: - pečivo - pekařské výrobky.

Pekařství. Maloobchod, prodej. - pekárenské výrobky: - pečivo - zákusky - chlebíčky - bagety.

Pekařství. Maloobchod,prodej: -zákusky,cukrovinky -pečivo.