Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o. - zpracování masa
Dovolte nám představit společnost MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o., která se specializuje na zpracování masa. Na našich jatkách dochází k porážce vepřového a hovězího dobytka. Našim zákazníkům pak nabízíme hovězí maso ve čtvrtích a vepřové maso v půlkách. Klademe důraz na kvalitu a čerstvost svých produktů. Naleznete nás v okrese Žďár nad Sázavou.
MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o. - zpracování masa
Velkoobchod - nápoje - alko, nealko, pivo - cukrovinky - tabákové výrobky - káva, čaj

Kvalitní domácí potřeby, koření a kuchyňské náčiní od Kulináře. 20 let zkušeností. Tradiční české značky. Kvalitní výrobky z Itálie a Německa.

Zdravá výživa, poradenství, prodej: -základní sortiment zdravé výživy -bezlepková dieta -BIO potraviny -ekologické čistící prostředky -konopná a medová kosmetika -výživové poradenství.

Prodej - potraviny - smíšené zboží

Pěstitelská pálenice, palírna. Výroba, pálení: -alkoholické nápoje, destitáty z ovocného kvasu. -lihovar. -prodej kolkovaných ovocných destilátů. -Svět plen(vše pro děti od 0 do 10let dítěte kamený obchod a internetový) -Galerie zdravý(koření, bylinky, čaje atd.kamený obchod a internetový)

Vinotéka - kamenná prodejna vína a delikates.

Prodej - mražené mořské ryby Výroba - rybí lahůdky Dovoz - mražené mořské ryby

Prodej - uzené ryby - chlazené ryby - sudová a lahvová vína - sezoní ryby

Prodej: - potravní doplňky - čisticí prostředky - zdravé nápoje - speciální kosmetika pro alergiky od firmy FCC - Finclub Cleaners and Cosmetics.

E-shop, internetový prodej: - vína z Moravy - vybavení vinoték - stojany na víno.

Catering, rauty, firemní akce, svatby, výroba lahůdek.

-argentinské víno San Huberto -spojovací materiál -velkoobchod a maloobchod

Velkoobchod a maloobchod s potravinami.

Výroba: - lahůdy, lahůdkářství - obložené chlebíčky a chleby, plněné celozrnné pečivo s libovolnou kombinací uzenin, sýrů a zeleniny, plněné bagety s libovolnou kombinací uzenin, sýrů a zeleniny, saláty majonézové i zeleninové, pomazánky.

V e-shopu Naturfit naleznete širokou nabídku sypaných čajů od čistě jednodruhových a ortodoxních čajů přes čaje aromatizované až po čaje – nečaje a jejich směsi. V portfoliu nechybí ani příslušenství pro přípravu čaje nebo kvalitní zrnková káva. Na výběr máte od čistě přírodních káv až po kávy aromatizované.

Distribuce, prodej: - zdravá výživa, sezamové výrobky, ovocné tyčinky, sušené ovoce, čaje.....

Prodej: -pí-voda, pí-produkty -bio potraviny -zdravá výživa pro makrobiotiky i vegetariány -čaje -koření z Číny, Japonska, Indie -sušené ovoce, semínka -vína -přírodní kosmetika -éterické oleje -bylinné léčebné produkty -boty Hanák, orotpedická obuv.

-Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost -Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti -Velkoobchod a maloobchod -Zprostředkování obchodu a služeb -Pěstitelské pálení Hostinská činnost Silniční motorová doprava ...

Internetový obchod - sklo skleničky, misky, svícny Internetový obchod - sklo skleničky, misky, svícny - moravská vína červená, růžová, archivní, ledová, slámová, sudová - sekty a šumivá vína - pozdní sběry - výběr z hroznů, bobulí a cibet.

Chovatelské potřeby -prodej krmiv pro psy a kočky -zahradnictví- substráty, květiny, vazba květin, dárkové předměty -půjčovna zahradní techniky -návrhy a realizace zahrad -vinotéka

Prodej alkoholických nápojů. Široká nabídka absinthe na jednom místě. Nabízíme také bylinné likéry a ostatní alkoholické nápoje.