Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Cukrárna Výroba - cukrovinky

Prodej - smíšené zboží

Výroba - chlebíčky - saláty - aspiky - obložené mísy

Výroba pekařských a cukrářských výrobků.

Výroba, prodej: - maso, masné výrobky.

Mezinárodní obchod - komodity, export, import: - dřevo kulatina (smrk, buk, dub aj.) - cukr krystal Icumsa (big-bag, 50kg, 25kg, 1kg) - slunečnicový olej 100% rafinovaný - maso - chlazené vepřové půlky (původ-chov BE, NL, DE, SK). Pojištění: - majetek, osoby - motorová vozidla. Realitní kancelář.

Prodej a servis kancelářské techniky, hardware, výstavba datové sítě www.fajne-koberce.cz - prodej kusových koberců přírodních i umělých materiálů, vše skladem. Prodej - povlečení, závěsy, záclony Bonprix www.maxidobroty.cz - prodej kvalitní čokolády světoznámých značek a sušenek. V nabídce tabulkové čokolády, degustační sady, bonboniéry, ...

Prodej - sudové víno Nákup a prodej - okrasné dřeviny

Řeznictví a uzenářství. Maloobchod, prodej: - maso, masné a uzenářské výrobky. -výroba masných výrobku dle tradičních slezských receptur

Včelí farma. Včelařství. Prodej: - med - svíčky z medu. Zajištění přednášek

Ruční výroba zdobeného medového perníku i na zakázku. Ruční výroba starobylého medového pečiva - Příborských šiflí.

Dignostika celkového zdravotního stavu: - bezbolestně - diagnostika prováděna přístroji Oberon Titanium PC a F Scan Účinná terapie plazmovým generátorem: - likvidace parazitů, virů, plísní, bakterií v organismu - řešení alergií, únavového syndromu, lupénky, akné, chlamýdie, borrelie. Řízená detoxikace organismu. Posilování ...

Prodej - drogerie - potraviny - smíšené zboží.

Pěstitelská pálenice a kvasírna, palírna. Pálení dovezených kvasů, výměna jablek za jabkovici. V objektu pálenice se provádí výměna jablek za jabkovici.Ne hned, po zakvašení, za cca 3-4 měsíce.

Produkty přispívající ke zdraví a vitalitě lidského organismu - vodní filtry - čističky vzduchu - sprchové filtry - bylinkové produkty - přikrývky a polštáře pro alergiky - bylinkové koupele - mořská sůl aj.

Lihovar. Likérka. Výroba, velkoobchod, prodej: - technický lih - likéry - ovocné destiláty - vodka, napoleon, calvados, slivovice, rum. Pěstitelská pálenice.

Maloobchod: - smíšené zboží.

Výroba pekárenských a cukrářských výrobků kromě trvanlivých. Pekařská, cukrářská výroba.

Prodej - přírodní kosmetika - čaje Internetový obchod - čaje - přírodní kosmetika

Výroba, prodej: - pivo - 5 druhů piva v celkovém objemu do 100 tisíc hl ročně.