Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o. - zpracování masa
Dovolte nám představit společnost MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o., která se specializuje na zpracování masa. Na našich jatkách dochází k porážce vepřového a hovězího dobytka. Našim zákazníkům pak nabízíme hovězí maso ve čtvrtích a vepřové maso v půlkách. Klademe důraz na kvalitu a čerstvost svých produktů. Naleznete nás v okrese Žďár nad Sázavou.
MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o. - zpracování masa
Prodej - kompletní sortiment kroměřížské mlékárny Kromilk a.s. (čerstvé sýry, polotvrdé sýry, tavené sýry, vážený tvaroh a tvarohové speciality) - přímo od výrobce, nejnižší ceny - tvarůžky a tvarůžkové speciality firmy A.W. spol. s r.o. Loštice - sýry z kravského i ovčího mléka české a slovenské výroby - další mléčné produkty vynikající ...

Distribuce - potraviny určené pro zvláštní výživu při léčbě a prevenci nádorových onemocnění.

Internetový obchod, e-shop, prodej: - lahodné víno ze Španělska červené, růžové, bílé, šumivé - delikatesy - olivové oleje, na farmě vyráběné ovčí sýry Manchego, typické španělské uzeniny, Jamón, grilované papriky, chřest a další speciality.

Maloobchod : - potraviny, smíšené zboží - průmyslové zboží, drogerie - stavebniny - diskontní prodejny Supermarket TERNO: -po-pá 7-21 -tel.:577110511.

Cukrářská výroba, cukrářství, prodej: -svatební cukroví, zákusky, dorty.

Prodej - italská káva Internetový obchod - italská káva

Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej: - masné výrobky - uzenářské výrobky.

Vinotéka: -prodej vína -mešní vína -sudová vína

Velkoobchod - ovoce - zelenina

Výroba - obložené chlebíčky - lahůdky - jednohubky - obložené mísy - maso - sýrové a ovocné bagety - vhodné pro prodejny lahůdek, čajovny, cukrárny, restaurace, společenské firemní i soukromé akce Cateringová činnost

Prodej - masné výrobky Prodej - potraviny Výroba - lahůdky

E - shop - sportovní výživa pro fitness a kulturistiku

Hostinská činnost -Velkoobchod a maloobchod Řeznictví a uzenářství

Balkánská cukrárna. Výroba, prodej: - cukrářské (cukrárenské) výrobky.

Credo - systém zdravého stravování. Výroba: - celodenní nízkokalorická, nutričně vyvážená strava. Denní rozvoz: - jídel, jídla pro Ostravu a okolí. Krabičková dieta. Denní dávka obsahuje 5 jídel, které přivezeme až k Vám (taška+5 krabiček). Stravovací programy (5 jídel/den): - redukční (5 jídel/den) - pro aktivní životní styl (5 ...