Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Zrealizujeme pro Vás originální biocatering, kde nabízíme netradiční dobrůtky ale i tradiční výrobky, avšak v biokvalitě. Vyrábíme bio cukrářské výrobky a bio lahůdky, kterými zásobujeme obchody s biopotravinami, zdravou výživou ale i významné hotely.

Výroba a rozvoz minutkových jídel na telefonickou objednávku. Pizza, saláty, dezerty. Svatba, rauty, občerstvení na sportovní akce.

Ruční výroba luxusních a netradičních pralinek z nejkvalitnějších čokolád a surovin.

Vyrábíme: -pěstitelské pálení -moštování s možností pasterizace do bag-in-boxu -výroba likérů -výroba reklamních lahví -spracování ovoce na kvas s pěstitelským pálením Prodej: -dárkové lahve -kvasinky -soudky atd.

Prodej - skotská sladová whisky s možností ochutnávky - irská whisky - rum.

Prodej - maso - masné výrobky Výroba - maso - masné výrobky.

Prodej kvalitních vín zejména ze slovácké vinařské podoblasti. V nabídce najdete široký sortiment vín od středních, ale i malých vinařů ze srdce moravského vinařství.

Výroba, velkooobchod, prodej: -těstoviny -oleje

Prodej - potraviny - smíšené zboží

Prodej - cukrovinky Prodej - běžné a celozrnné pečivo Cukrářská výroba Výroba - běžné a celozrnné pečivo

Společnost RosenPharma, a.s. je ryze českou společností, která se již více než čtrnáct let zabývá technologií výroby tabletových forem a výrobou potravinových doplňků. V rámci smluvního partnerství vyrábí a dodává na český trh léčiva a potravinové doplňky.

výhradní dovozce do ČR. Dodáme jakékoliv množství vín, již od jedné láhve! *** Nakupujte po 6 láhvích od značky, získáte okamžitou slevu 7 %! *** Při objednávce po 6 láhvích v libovolných značkách NEJVÍCE ušetříte na poštovném a balném

Přírodní produkty: - rakytníkový olej.

Výroba: - saláty - obložené chlebíčky - bagety - aspikové výrobky - obložené mísy.

Prodej, e-shop: - musli dle vlastního přání - sušené ovoce - ořechy, semínka - cereální základ. Provozovna: Masarykova 43 Olomouc

Výroba - cukrářské výrobky Pekařství Výroba - mlýnské výrobky