Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Prodej - potraviny Prodej - průmyslové zboží Prodej - textil

Prodej - maso - masné výrobky - potraviny

Prodej - Tokajská vína a medoviny - stáčená vína rybízové, jahodové, Tokajská Lipovina, Portugal, Tramín - vína maďarská, moldavská, slovenská, moravská - dubové soudky - dárková balení vína a medovin Prodej - dárková balení vína a medovin

Cukrárna, cateringové služby Prodej - lahůdky Výroba - lahůdky

Řeznictví a uzenářství. Maloobchod, prodej: -maso, uzeniny, potraviny. Zpracování a prodej masa a masných výrobků.

Zásobování velkospotřebitelských balení: -firmy -restaurace

Nezávislý distributor Herbalife Prodej: - produkty Herbalife.

Velkoobchod: - mléčné výrobky - produkce mlékárny MIKA FARM a jiné potravinářské zboží.

Poradenství: -organizační, ekonomické, podnikatelské. Kompletní právní servis. Lektorská činnost. Správa, inkaso, odkup a vymáhání pohledávek. Detektivní služby. Velkoobchod a maloobchod vínem.

E - shop - potravinové doplňky CALIVITA, PHARMANEX a TIAN SHI

Prodej - smíšené zboží

Velkoobchod - smíšené zboží Maloobchod - smíšené zboží

Služby: -odchov a prodej: -hrabavá drůbež -kachny, husy, krůty -líheň hrabavé a vodní drůbeže -mezinárodní testování drůbeže. Maloobchod, prodej: -vejce -jednodenní a rozkrmená drůbež -jatečně opracovaná drůbež -krmiva. Výzkum: -biologický, zemědělský Provádění kontroly: -užitkovosti, výkonnostních zkoušek, testů ...

SimplyCurry.cz V současné době nabízíme kvalitní a autentické kari pasty a stejně výborné kokosové mléko, vše původem z Thajska.

Zemědělská výroba, prvovýroba: - rostlinná - živočišná. Chov, odchov, líhnutí, prodej: - brojlerová kuřata, drůbež. Výroba, prodej: - násadová vejce (vajec). Velkoobchod, prodej: - mražené potraviny (drůbež). Sídlo společnosti: - Bílovec, Komenského 669/11.