Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Vinotéka, prodej lahvového a stáčeného vína i destilátů.

Prodej - přírodní kosmetika Internetový obchod - léčivé bylinky - přírodní kosmetika Prodej - léčivé bylinky

Prodej: - přírodní potravinové doplňky stravy - chlorela - colostrum.

Naší hlavní náplní je pražení zrnkové kávy.

Prodej čerstvého masa, uzenin, drůbeže a mražených výrobků..

Velkoobchod, maloobchod, prodej, dodávka (zavážení), rozvoz v rámci Jihomoravského kraje: -uzeniny a maso: -párky a klobásy - špekáčky, párky vídeňské, debrecínské, trampské cigáry, klobásy ostravské, formanské... -měkké salámy - šunkový, gothajský, junior.... -šunky - vepřová, chalupářská, pro děti... -speciality - debrecínská, cikánská ...

Prodej - potraviny - smíšené zboží.

Realizujeme konference, školení, večírky, prezentace, promotion, teambuilding, svatby, ubytování, family dny

Nabízíme: - stroje a gastronomické zařízení - ruční a mechanické náčiní do potravinářských provozů a domácností - osobní ochranné pomůcky - sanitace a úklid - střeva, obalový a spotřební materiál - koření a kořenící směsi.

Prodej - ovoce a zelenina Velkoobchod - ovoce a zelenina.

Velkoobchod, internetový prodej, e-shop: -cukrovinky -belgická čokoláda -želé, žvýkačky, lízátka.

Maloobchod - potraviny - nápoje Prodej - tabákové výrobky.

Vinotéka - česká, moravská, maďarská, francouzská i nealkoholická vína - káva - občerstvení sýry, klobásy E - shop - vína - destiláty Dovoz - francouzská vína (burgundská)

Skladování: -uskladnění a ošetření zboží -balení zboží -kontrola stavu jakosti -logistika skladování -expirace (kontrola záručních lhůt zboží) -evidence -pronájem skladů (skladových prostor). Výroba, velkoobchod, prodej, import, distribuce: -celulóza (celuloza) -papírová surovina v rolích. Výroba, distribuce, prodej: ...

Cukrářství: -dětské dorty -svatební dorty -narozeninové dorty -studená kuchyně -slané, masové, uzeninové a aspikové dorty -chlebíčky a chuťovky -obložené mísy (sýrové, masové, míchané) -cukroví, zákusky, rolády, řezy -možnost online objednávky.

Vinotéka, prodej: - kvalitní sudová a lahvová vína v Brně. Další vinotéky: - Vinotéka Obzor, Filova 1, Brno-Lesná - Vinotéka Leitnerova 11 602 00 Brno

Maloobchod, prodej: -vlastní pekárenské výrobky: -světlé, celozrnné pečivo -sladké pečivo, koláčky, koláče -cukrářské výrobky.