Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Maloobchod, prodej: -vlastní pekárenské výrobky: -světlé, celozrnné pečivo -sladké pečivo, koláčky, koláče -cukrářské výrobky.

GASTRO - potravinářská výroba Rypková Marie Frýdlant nad Ostravicí. Výroba a distribuce potravinářských výrobků. Knedlíky: - houskové, karlovarské, kynuté, celozrnné, bramborové, kynuté s ovocnými náplněmi (6 druhů), tvarohovopovidlové, špekové knedlíky. Výrobky z bramborového těsta: - šišky čisté - šišky plněné mákem - knedlíčky ...

Internetový obchod, e-shop: - bylinné přípravky - online lékařská poradna - pořádání seminářů a přednášek o přírodní medicíně.

Velkoobchod - brambory - cibule - ovoce - zelenina Pěstování - brambory - cibule

Výrobky: - Jedlé dekorativní hmoty - Čokoládové obtisky - Jedlé ozdovy na dorty - Dekorační pečení - Jedlé fotografie - Hotové ozdoby - svatební dorty - patrové dorty Potřeby: - Dekorační plastové ozdoby - Potřeby na drezírování - Potřeby na fondánové zdobení - Potřeby k profesionální výrobě dortů, zákusků a ...

Pobočka. Maloobchod, prodej: -potraviny. -smíšené zboží.

Velkoobchodní prodej vín z Bulharska. Prowine s.r.o. Jevišovice čp. 31 671 53 Jevišovice.

Výroba: -výroba, zpracování a konzervování masa z velkých hospodářských zvířat -výroba, zpracování a konzervování masa a masných výrobků.

Velkoobchod, prodej: -nápoje -cigarety -alko, nealko nápoje -cukrovinky -minerální vody.

Výroba, prodej: -mražené ovoce -ovocné džemy, marmeláda, náplně -potřeby pro vinaření -vinné kvasinky, živná sůl, kvasné kloboučky.

Služby: -zemědělství -rostlinná výroba -živočišná výroba -chov prasat -chov drůbeže, brojleři -líhně, kuřata. Maloobchod, prodej: -agrochemie, hnojiva.

Velkoobchod: - vína. Pěstitelská pálenice.

Prodej a výroba: - masné výrobky - uzeniny.

Skladování: - mražené zboží - chlazené zboží. Pronájem nemovitostí: - kanceláře - sklady - garáže - dílny.

Prodej - doplňky stravy E - shop - doplňky stravy Alternativní medicína Prodej - přírodní produkty Prodej - přírodní produkty

Zdravá výživa. Poskytujeme poradenství v této oblasti. BIO bedýnky.

Mrazírny EISBERG, a.s. se od svého založení specializují na import a distribuci mražených potravin. Spolupráce se společností EISBERG nabízí spojení se silným a spolehlivým dodavatelem. Garantujeme profesionální přístup, individuální jednání, široký sortiment a špičkový servis. Našim cílem je uspokojit náročného zákazníka z oblasti gastronomie a ...

Výroba - marinované rybí výrobky - rybí polotovary Výroba - rybí polotovary.

Prodej: - čokoládové bonbóny - cukrovinky.