Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Dovoz a prodej italských specialit přímo od výrobců. Např. neapolská káva, extra panenské olivové oleje, vinný ocet, balsamico, domácí těstoviny, italské delikatesy, DIA výrobky, bezlepkové potraviny atd. Kamenná prodejna slouží také jako výdejní místo našeho e-shopu.

Výroba - kuřecí rolky - plněná kuřecí křídla - závitky - špízy.

Distribuje -bio potraviny -ovoce, zelenina od farmářů -džemy, sirupy, zavařeniny -pečivo.

Internetový obchod - káva - čaj - včelí produkty - horká čokoláda - dárkové dózy Tisk DTP Nakladatelství

Internetový obchod: - omáčky - koření - polévky

Výroba, prodej: -marinované zeleninové směsi -marinovaná jednodruhová zelenina, zeleniny -uplatnění, použití jako: -příloha k jídlům -v rámci studené kuchyně -polotovary pro výrobu lahůdkové saláty, rybí lahůdky, apod.

Pobočka UNITED BAKERIES, a.s.. Pekárna, výroba - oplatky KELSEN - sušenky - rolády.

Pekárna, pekařství, cukrárna, cukrářství. Výroba a prodej: -domácí pečivo -zákusky -dorty. Cukrárna. Maloobchod, prodej: -cukrovinky -domácí pečivo -zákusky -koblihy -nápoje (frappé, ledová káva). Pobočka: -Kvasice, Horní 73 tel.:573358055.

Český výrobce a distributor: - výrobky zdravé výživy pro celou rodinu - cereálie - křupavé müsli - zapékané müsli - obalované cereálie - snídaňové cereálie - tyčinky z křupavého musli - cereální tyčinky - müsli tyčinky - těstoviny - válcované vaječné těstoviny - pufované výrobky - polévané chlebíčky - ...

Prodej - porcelán - keramika Prodej - sklo Prodej - ratanový nábytek Prodej - známková vína

Velkosklad - sudové a lahvové pivo TAS, PÁTER, LEŽÁK, KERN, GRANÁT, KVASAR, VELEN, MORAVSKÉ SKLEPNÍ a nealko pivo FORMAN - limonády GRENA, KOALA, KOMBAJNÉRKA, ADRAKA a PAMPA, NIKOLA - energy drinky - limetková piva Půjčovna - přenosná chladící výčepní zařízení - párty pípy.

Prodej - lahvové a stáčené víno

E-shop je zaměřen na prodej kvalitních bezlepkových potravin, které jsou vhodné nejen pro alergiky. Zdravě můžeme jíst přece všichni! Součástí e-shopu je blog, který Vás bude pravidelně informovat o novinkách z oblasti zdraví a krásy! Dále se můžete těšit na spoustu receptů, které nám můžete posílat i Vy!

Prodej a rozvoz - mražené výrobky Výroba - mražené výrobky

Včelařství - truhlářství - výroba včelích úlů - výroba včelích rámků - prodej medu od vlastních včel Truhlářská zakázková výroba - výroba nábytku na míru - krovy - dveře - zahradní nábytek - truhlářské a stavební řezivo

Pobočka. Maloobchod, prodej: - zdravá racionální výživa - vegetariánská prodejna.

Výroba čokolády. Prodej čokoládových výrobků.

Prodej - lahůdky Výroba - lahůdky Pořádání - sportovní akce Pořádání - firemní školení a semináře Cateringové službypořádání - firemní večírky - koncerty