Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Zemědělská rodinná ekofarma v CHKO Broumovsko, v obci Vernéřovice okolí Broumovských a Teplicko – Adršpašských skal s vlastní porážkou a bourárnou skotu a malých přežvýkavů, kterou máme registrovanou a certifikovanou jako bio. Od roku 2001 s rozlohou 360 ha pozemků pastvin 220-ti hlavé stádo skotu, několik oveček a 4 koníci. Na farmě ...

Velkoobchod - potraviny - spolupráce s obchodními řetězci GLOBUS, AHOLD, MAKRO

Prodej surovin do nápojových automatů.

Velkoobchod s potravinami produkovanými a rukodělnými výrobky na principu Fair trade.

Lázně - zaměření na metabolismus Prodej - doplňky stravy

Internetový obchod: - káva - čaje - kávovary.

Cukrárna. E-shop: - dortové formy - cukrářské hmoty - modelovací hmoty - jedlý papír - dortové stojany, podložky - potravinářské barvy.

Logistické centrum ČR. Velkoobchod: - nápoje, lihoviny (vodka, rum, líkery, brandy, ovocné destiláty a fernety).

Společnost TRAVEL FREE, s.r.o. provozuje síť maloobchodních prodejen GLOBAL TRAVEL FREE prodávajících za výhodné ceny kvalitní a značkové zboží na hraničních přechodech České republiky. Tyto prodejny navazují na předchozí projekt Duty Free a sortimentem prodávaného zboží se tomuto projektu také velmi podobají. .

Prodej, internetový obchod - přírodní kosmetika Prodej, internetový obchod - potravinové doplňky - přírodní vitamíny Internetový obchod - přírodní vitamíny, kosmetika, potravinové doplňky

Výroba mrazených polotovarů: -bramborák MERLIN -plněné papriky -játrové knedlíčky -langoše -čevabčiči -palačinky -obalovaný karbanátek -tvarohové taštičky.

Prodej: - ekologická paliva - paliva do krbu, kotle, pece - dřevěné pelety, peletky, peletek - pelety z tvrdého dřeva - dubové, bukové.

Regionální centrum vína, vinotéka. Maloobchod, prodej, ochutnávky: -lahvová i vybraná sudová vína z vinařského regionu Slovácko od Uherského Hradiště až po Strážnici. Galerie vín 333. Maloobchod, prodej: -333 druhů vína z celého světa: -vína z Moravy -vína z Nového světa (Chile, JAR, Argentina, Kalifornie, Austrálie, ...

Sport Fitness Prodej, eshop: -kvalitní fitness oblečení pro sport, aerobic a volný čas - výživa a vitamínové doplňky pro sportovce - vybavení pro domácí fitness a posilovnu i doplňkové věci ke sportování. - autorizovanými partnery firem Kettler, Tunturi, Hammer, Bremshey, Finnlo, Landfit, Insportline a dalších. -pomůcky pro bojové sporty ...

Ovocné kytice a bonboniéry vyrábíme z čokolády a čerstvého ovoce jako dárek pro muže i ženy k narozeninám, svátku, výročí. Květiny jako svatební dekorace i výzdoba firemní akce. Květiny z ovoce doručíme s osobním přáním. Rozvoz květin v Praze zdarma.

Masokombinát. Výroba, velkoobchod, prodej: -maso -masné výrobky -uzenářské výrobky.

Cukrárna. Výroba: - svatební a vánoční cukroví - svatební koláče - zákusky - dorty - modelování výrobků. Prodej: - zmrzlina - poháry - míchané nápoje - cukrovinky - zákusky. Prodejna Opava Horní náměstí 24 746 01 OPAVA tel.: 737 012 800