Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Poskytování služeb, služby, poradenství: - podnikatelům v oblasti gastronomie, ubytování, stravování, prodeje potravin - vyhledávání obchodních partnerů - marketing, koordinace.

ALIMPEX FOOD a.s. je společností, která se zabývá zejména velkoobchodem a distribucí čerstvých, převážně mléčných potravin, vyžadujících chlazenou přepravu. Od roku 2000 zahrnula firmy do svých aktivit logistické a distribuční služby. Tyto aktivity prošly rychlým vývojem, jak z hlediska sortimentu, tak i obratu a katalogová nabídka obsahuje ...

Groupe Danone je největším výrobcem čerstvých mléčných výrobků na světě a druhým největším producentem minerální vody. Výroba, dovoz-import: - jogurty - mléčné nápoje - tvaroh - sýry.

Dovoz, pražení (výroba), distribuce, prodej: -káva TCHIBO, JIHLAVANKA, DAVIDOFF CAFÉ -pražená mletá -instantní -volně sypaná prémiová zrnková káva -instantní kávové speciality a čokoládové nápoje. Prodej, distribuce spotřební zboží TCHIBO. Provoz kaváren (kavárny): Kávový bar Tchibo (v různých městech ČR).

Stolní voda v barelech o obsahu 18, 9 l: -WATERCOOLERS. Vhodná pro: -kanceláře -dílny -domácnosti. Instantní nápoje: -nescafé Makambo -capuccino -capuccino Amareto -čokoláda -studený pomerančový nápoj -citronový nápoj ledový, horký -jontové nápoje -for active.

SINGA spol.s r.o. Developerská činnost - výstavba a prodej rodinných řadových domů v Praze Zelenči. Dovoz a distribuce potravin: -omáčky a ochucovadla - ostře kořeněné i sladké chilli omáčky, sojové omáčky, marinovací, ústřicové, seafood, rybí, steakové, grilovací omáčky dodáváme na náš trh pod značkami Kimball, Cheong Chan, Thai Pride, ...

Pečeme pro vás cukrovinky všeho druhu z pouze přírodních ingrediencí a to již 14 let.

Výroba, prodej: -veškeré cukrářské zboží a polotovary -dortové korpusy, kapsle, kremrole, griliášové trubičky, hobliny, rakvičky -čajové pečivo, perníky -modelované zboží z marcipánu -svatební cukroví -slané pečivo.

Naše firma se od roku 1994 zabývá dovozem italských potravinářských výrobků, nápojů a značkových vín ze všech italských regionů. Nabízíme okolo 1500 výrobků v podobě nejrůznějších druhů sýrů, salámů, šunek, špeku, čerstvých těstovin atd., výrobky, které jsou nutné pro výrobu pizzy jako je mouka, drcená rajčata, rajské protlaky, olivové oleje, ...

Pálenice. Služby: -pěstitelské pálení ovoce. Výroba: -destilované alkoholické nápoje, destiláty, lihoviny, pálenka.

Montáž: -okna -dveře -zimní zahrady -terasy WPC -interiéry -kuchyně -nábytek.

Sortiment: -dárkové balení Jakostního vína -dárkové balení Modrá řada -dárkové balení Zlatá řada.

Provádíme zasklívání v celé České republice, Slovensku a Rakousku. Provádíme práce ve výškách, stísněných prostorech -usazujeme skla různých hmotností, rozměrů i obloukové - konkávní -splňujeme normu DIN EN 13155.

Veškerou dopravu zajistíme: -vlastními vozidly dle potřeby a užitečného zatížení -disponujeme vozy s hydraulickým ramenem v provedení valník, dále dodávkou, furgonem a pickupem. Zajišťujeme zásobování staveb, stěhování strojů. ISO kontejnery kancelářské a skladové (pronájem, prodej).

Provádíme: -manipulace -usazování -montáže -zasklívání -údržbu (nejen) oken. Využití tam, kde je omezený přístup, ve stísněných prostorách a omezených staveništích -šířka stroje v jízdním režimu je 75cm -gumové pásy -dieslový motor nebo elektrický agregát (pro práci v uzavřeném prostoru uvnitř objektu).

Naše infračervené topné panely se vyrábí podle nejpřísnějších norem pro zajištění kvality. Pro výrobu používáme pouze prověřené a vysoce kvalitní materiály. Všechny skleněné a zrcadlové prvky jsou vyrobeny ze zpevněného bezpečnostního skla (ESG).

Výroba: -chléb -žitnopšeničný -finský, moskevský -sojový, slunečnicový -běžné pečivo -housky, rohlíky a veky -ruční housky -tmavé a sýrové rohlíky -pletýnky a bagety, -banketky a preclíky -jemné pečivo -koláče, buchty, bábovky -cukrářské polotovary a výrobky - zákusky, dezerty GASTRO PROGRAM: -knedlíky ...

Řeznictví a uzenářství Ubytování v centru Rychnova nad Kněžnou

Pohostinství, hostinec, restaurace, hospoda: -kapacita 150 osob -dva salónky -možnost pořádání společenských akcí: -firemní a předváděcí akce -oslavy narozenin -svatby -pohřby, aj. -čepujeme RADEGAST 10° -teplá jídla celý den: -předkrmy -zeleninové saláty -tradiční české polévky -minutky pro každý den -minutky ...