Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Pivnice, restaurace. Celková kapacita 45 míst. V létě v provozu zahrádka. Pivo - Budějovický Budvar, Pilsner Urquell. Teplá kuchyně denně od 14 hodin.

Hudební klub: - hudba ve stylu rock, jazz, country, folk, swing - koncerty, živá hudba, reprodukovaná hudba. Restaurace, velký bar, salonek: - teplá jídla, speciality, minutky - příjemné posezení, výtečná kuchyně, gril, steaky - zajištění rauty, svatby, promoce, školení, recepce, party, pikniky, oslavy, stravování pro zájezdy.

Výroba, prodej: -masné výrobky, maso, -polotovary, speciality. Sortiment: -mastné výrobky: -salámové, šunkové, drobné mastné, drůbeží, vařená a pečená masa, uzená masa a slaniny. -maso: -hovězí, vepřové.

Služby: -palírna, pálenice, ovocný lihovar, moštárna -ovoce -zelenina -zahradní a lesní plody.

Prodej: - perníky REJ - cukrovinky.

Velkoobchodní prodej cukrovinek. Horké nápoje, autolékárničky, drogerie, parfémy.

Velkoobchod - cukrovinky bonbony, žvýkačky, lízátka, croissanty

Velkoobchodní prodej cukrovinek a potravin. Pořizování videozáznamů: -svatba -křtiny -životní jubilea -jiné rodinné události.

Velkoobchod s cukrovinkami. Dovoz, prodej cukrovinek.

Výroba, prodej: -mražené dorty vyrobené dle originálních receptur -ručně vyráběná zmrzlina -100% ovocné a čerstvé fresh nápoje, bez pasterizace či konzervace.

Výroba: -likéry a lihoviny -Abstinth, Ořechovka, Carpe Diem, -Baronka, Cherry, Zelené jablko, Meruňka.

Velkoobchod, prodej: -potraviny -rostlinná másla a oleje -tuky na pečení a smažení -majonézy a tatarské omáčky -vejce -saláty BONECO -paštiky -mléčné výrobky -čaje LIPTON -oleje a margaríny -ztužené pokrmové tuky -majonézy -droždí -listové těsto -zemní stavbay Služby: -rozvoz po celém jihočeském kraji do 24 ...

Velkoobchodní prodej potravin, cukrovinek. -cukrovinky -čokolády -čokoládové tyčinky -džemy, nugety -kukuřičné výrobky -lízátka, nápoje -oplatky, pečivo -sušenky, trubičky -želé, žvýkačky.

Dovoz, distribuce čokoládových bonbonů, bonboniér, čokolád, oříšků a ovoce v čokoládě, čajů, kávy a dalších lahůdek. Sušenky v plechové dóze. Čokoládové figurky. Dárkové koše.

Teplá i studená jídla, nápoje, víno, káva, zákusky, chlebíčky, saláty, posezení pod střechou i pod slunečníkem, veřejný Internet

Floristika, aranžování květin, promoce, svatba, pohřeb: -svatební, dárkové kytice a výzdoba svatební tabule -suchá vazba, vazby - klobásová, ovocná, cukrovinková, speciální kytice. Vinařství, výroba, prodej vína, víno. VINAŘSTVÍ A VINNÝ SKLEP V AREÁLU TIHELŇA Vinný sklep, sklípek: -posezení ve sklepě -kapacita sklípku 20 osob+venkovní ...

Dodávka - minipivovary - průmyslové pivovary - výrobní zařízení pro výrobu a plnění nealkoholických nápojů, stolních a minerálních vod Projektování - minipivovary - průmyslové pivovary - výrobní zařízení pro výrobu a plnění nealkoholických nápojů, stolních a minerálních vod Příprava receptur pro výrobu pivavýroba ...

Výroba, distribuce: - mouka T512 pekařská speciál, T400 výběrová polohrubá, T450 hrubá, T700 světlá, chlebová, T1050 chlebová T1800 celozrnná, hrubá, celozrnná - pšeničná - žitná - krmné směsi pro dobytek (otruby, krmná mouka). Mlýn.

Řeznictví. Uzenářství. Prodej: - maso - uzeniny.

Dovoz a prodej výrobků značky Garrone

Výroba, prodej: - cukrovinky - žvýkačky - lízátka