Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Pekařství. Výroba a prodej: -slané i sladké pečivo.

Řeznictví - uzenářstvíprodej - maso - masné výrobky - uzeniny Výroba - maso - masné výrobky - uzeniny

Prodej obalů pro masný průmysl: - salámová střeva - umělá střeva a potiskem - přírodní střeva. Prodej koření, kořenicích směsí a přípravků pro výrobu masných výrobků.

Dovoz, prodej: -čerstvé mořské ryby.

Prodej: -zákusky -svatební dorty -zmrzlina.

Výroba moštů přírodní cestou bez použití konzervačních látek Přírodní ovocné mošty. Ovocné nektary a nápoje.

výhradním dovozce a distributor bulharských sušenek a cukrovinek. Námi dovážené výrobky dodáváme do velkoobchodních a maloobchodních síti.

Market Flop Bernartice je frenčízant společnosti Flop Jih s. r. o. od roku 2002. Našich zákazníků si velmi vážíme a nabízíme nejen široký sortiment zboží (potraviny, drogerie, spotřební zboží, krmiva pro zvířata...) včetně pravidelných akčních nabídek za zvýhodněné ceny, ale také v průběhu roku speciální promoakce jako odměnu za věrnost. ...

Velkoobchod, maloobchod: -sportovní výživa -doplňky pro fitnes.

Základním pilířem v sortimentu společnosti Solimpex jsou směsi pro pekaře a cukráře. Směsi na přípravu celozrnných těst: - zrnná směs - žitná směs koncentrát pro celozrnné pečivo - koncentrát pro celozrnné pečivo s bavlněným semínkem - sójová směs, koncentrát pro sójový chléb a pečivo - Korn Variant koncentrát pro celozrnný chléb a ...

Velkoobchod, prodej, distribuce: -lihoviny, alkoholické nápoje -prodej, maloobchod -vína, víno, vín -červené, bílé vína -lahvové -odrůdové, jakostní, přívlastkové, ledové. Tabákové výrobky, tabák, cigarety. Autodoprava do 3, 5t. Dodávkové včetně chladíren.

Distribuce kávy Full Cup: - dodávky kávy - prodej kávy, kávových produktů - pronájem kávovarů.

Prodej - cukrovinky čokolády, bombony, ovoce v polevě - ořechy

Prodej: - palmové oleje - palmové tuky - rýžové oleje.

Velkoobchod, prodej: -cigarety -tabák -kuřácké potřeby -alkoholické i nealkoholické nápoje

Více než 50 druhů zeleniny v kvalitě BIO, bio ovoce, produkty (džemy, povidla, sirupy), bedýnkový prodej ve formě e-shopu pro region Kroměřížska.

Maloobchod, prodej: -potraviny -nápoje -tabákové výrobky. Výroba: -pekárenské výrobky -cukrářské výrobky -potravinářské výrobky.

Prodej, dodávka: - vajec, vejce a vaječných výrobků po celé ČR - sušená vaječná směs - sušené vaječné žloutky - sušené vaječné bílky - čerstvá vejce jak z klecových tak ekologických chovů.

- oficiální distributor originálních kanadských instantních nápojů HOT APPLE. - dovoz a distribuce vybraných druhů nealkoholických nápojů Produkty: Teplé nápoje: - HOT APPLE (horké jablko) - SWISS TREAT (horká čokoláda). Studené nápoje: - ovocné koncentrované šťávy - HOT APPLE (studené jablko) - SWISS TREAT (studená ...

Výroba a prodej: - sušené mléčné výrobky - mléčné krmivo - sojová mouka - sojový šrot - obilí.