Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Velkoobchod: -ovoce, zelenina. Zemědělství: - pěstování zeleniny.

Prodej, e-shop, eshop: - repasované strojní zařízení pro lahvování - aromata pro výrobce - tinktury a tresti - esenciální barviva a oleje - potřeby pro výrobu lihovin, alkoholických i nealkoholických nápojů. - výčepní technika - vinařské potřeby. Import: - italská vína.

Vinařství, víno, vinice. Bílá vína: -Müller Thurgau -Rulandské bílé -Ryzlink Rýnský -Ryzlink Vlašský -Tramín červený -Veltlínské Zelené. Červená vína: -Frankovka -Modrý portugal -Svatovavřinecké -Zweigeltrebe.

Distribuce - modifikované sušené kravské mléko LACTAFITIN - mléčné proteiny

Profesionální příprava sushi z nejlepších ingrediencí a exkluzivní sushi catering pro vaše firemní večírky, soukromé oslavy a jiná společenská setkání. Sushi (nebo též česky suši) je tradiční japonské jídlo, jehož základ tvoří rýže, ryby, mořské plody a řasy. Ucelený sushi servis zahrnuje také další služby jako např. přípitek rýžovým vínem saké, ...

Pekárna-výroba, prodej: -chléb -pečivo -další běžné pekařské výrobky. Nová nabídka koblihového pečiva: -kobliha s ovocnou náplní (červené ovoce) -kobliha s ovocnou náplní (meruňka) -šroub se skořicí -koblihový rohlíček Prodejna: -potraviny, občerstvení -Vlachovo Březí, nám.Svobody 181 -prac.doba po-pá 6-16.30, so 6-11 ...

Dovoz, import, velkoobchod, prodej pro ostatní velkoobchody, řetězce maloobchodů, hotely, restaurace, gastronomická zařízení, školní jídelny: -ovoce -exotické ovoce -zelenina -citrusy -suché plody.

Velkoobchodní prodej potravin pro gastronomii.

Výroba: -cukrářské výrobky pro slavnostní příležitosti -svatební koláče.

Krabičková dieta Olomouc - jsme dodavateli krabičkové diety v Olomouckém regionu. Na míru Vám sestavíme vyváženou stravu s potřebnými nutričními hodnotami, připravíme 5 denních porcí a dovezeme je k Vám.

V našem e-shopu naleznete spoustu voňavých bylinek, dárků, čajů, kávy a spoustu věcí, které potěší jak Vás tak i Vaše přátele…Voňavé království ve Strašnicích

Cateringová společnost. Nabídka: - bankety a galavečeře - recepce - koktejly - číše vína a vernisáže - garden párty a barbecue - grilování a rožnění - svatební hostiny - special events catering.

Velkoobchod s potravinami: - Pedigree, Chappi, Whiskas a Kitekat - Snickers, Mars, Bounty, Milky Way - Uncle Ben's - Kubík, džusy RELAX a Caprio - Knorr, Hellman’s a Lipton.

Prodej potravinářských produktů do gastronomických provozů: - mražené - chlazené.

Řeznictví a uzenářství. Dodávky chlazeného a mraženého masa, uzenin a jiných výrobků pro: - restaurace - jídelny - prodejny aj. Provádění pravidelné veterinární kontroly.

Výroba, distribuce, velkoobchod, maloobchod, prodej: -portfólio pivních značek: -Krušovice (Desítka, Dvanáctka, Černé, Mušketýr, Malvaz). Typy obalů: -láhve 0, 5 l NRWa 0, 33l, plechovky 0, 33 l a 0, 5 l, kartony, KEGy. Sales Office Heineken Česká republika Antala Staška 38 Praha 4 - Krč tel.: 261 392 482. Distribuční ...

Výroba a velkoobchod rybích specialit. Specialitami naší výrobny jsou rybí očka, uzené a nakládané šproty, baltíky, matesy, mušle, sledě, račí ocásky, krevety.

Maloobchod, prodej: -potraviny -smíšené zboží.

Služby: -distribuce balené pramenité vody v obalech 18, 9 l a komplexní služby vztažené k provozu aquamatů -dodávka instantních nápojů, kávy a polévek komplexní řešení pitného režimu zaměstnanců a klientů -služba pro firmy i domácnosti.

Prodej farmaceutických výrobků, doplňků stravy a léčiv.

Maloobchod, prodej: -potraviny.