Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
velkoobchod: -pivo -alkoholické nápoje -nealkoholické nápoje

Provoz, servis, prodej, náhradní díly: -nápojové automaty -kusové automaty -náplně do automatů (kapučíno, čokoláda, polévky, káva, čaj).

Velkoobchod a maloobchod: piva, lihovin, vína, gastro zboží: - pivo Zlatovar, Černá Hora, Radegast, Plzeň, Budvar, Bernard, Lobkowicz, Gambrinus, Kozel, Pardál, Ostravar, Staropramen - alkohol a lihoviny tuzemské a zahraniční - nealkoholické nápoje - víno - slané pečivo - a další gastro zboží.

Řeznictví, uzenářství. Zpracování, maloobchod, p rodej: -maso, masné výrobky.

Maloobchod, prodej: -smíšené zboží: -potraviny, drogerie.

Internetový prodej dortů, cukroví, chlebíčků, květin, vína, dobrého pití, plantážní a fair trade kávy, sypaných a dárkových čajů, dárků, hraček, kosmetiky, čokolády a ručně vyráběných pralinek. Velkoobchodní prodej. Objednáte na jediných stránkách a vše Vám dovezeme až domů, do kanceláře, či zaměstnání.

Velkoobchod - francouzská, španělská, italská vína - šumivá vína - alkoholické nápoje koňaky, likéry, rumy, whiskey

Prodej, e-shop. - čaje - koření Dodávka konvenčních nebo bio surovin. Smluvní zpracování bylin. Ošetřování zboží CO2.

Produkce vepřových půlek. Chov prasat na prodej - vepřové půlky. Vlastní jatka. Doprava: přepravník pro zvířata mulčovač dopravník kejdy

Porážení hovězího dobytka, ovcí, koz a koní, biojatky: - domácí porážky - bourání masa

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -potraviny. Kompletní gastroservis: -sortiment zboží přizpůsobený potřebám stravovacích zařízení-školní a závodní stravování. Výroba, dovoz, distribuce: -toaletní papír 20m, 30m, 40m, 36m šedý, bílý, barevný, jednovrstvý, dvouvrstvý JUMBO 19m, 24m, 28m ubrousky -skládané papírové ručníky ZZ zelené, šedé, ...

Řeznictví prodej a výroba - maso - masné výrobky - uzeniny

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -nápoje -zástupce firmy BUDVAR, COCA-COLA.

Prodej - trvanlivé potraviny - pečivo - mražené zboží - nápoje Prodej - tabákové výrobky

Firma Kasia s.r.o. byla založena v lednu 1993 jako plně soukromá obchodní společnost. Hlavním obchodním artiklem bylo od začátku koření, jehož je naše firma dodnes přímým dovozcem a následným zpracovatelem.

Výroba, prodej: -výsekové maso -masné výrobky a speciality -hovězí kůže -vepřové krupony. Porážky: -hovězí, vepřové, skopové maso.

Prodej vína, řízené degustace vína, služby spojené s vínem, relamní služby pro firmy, provozování e shopu s vínem.