Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Velkoobchod - masné výrobky Dovoz - masné výrobky

Alternativní medicína, přírodní produkty.

Výrobky: -studená kuchyně -saláty -pomazánky -chlebíčky -obložené mísy a další. Pro slavnostní příležitosti: -rauty -rodinné oslavy -párty a večírky -obložené mísy z vybraných surovin. Podle přání je možné doplnit o další suroviny dle vlastního výběru zákazníka. Jednohubky vyrábíme: ...

Doplňky pro kulturistiku, fitness a sport Nabídka: - zdravá výživa - sportovní výživa - fitness oblečení - posilovací stroje - digitální váhy a další Sídlo firmy: Pernerova 387/31 186 00 Praha 8 - Karlín

Služby, prodej: -prodej vína -ochutnávka vín od 10 do 25 osob -posezení v rodinném vinařství s degustací a občerstvením. Hustopečský mázhaus

Prodej znamenitých italských vín kategorie DOCG a DOC zejména z oblasti PIEMONTE a LOMBARDIA - údolí Valtellina, Emilia Romagna a Süd Tirol - dovoz přímo od vinařů.Realizace ochutnávek vín pro přátele italského vína, vinotéky a firmy.Návrh a výběr vín do domácí vinotéky.

Prodej - drogerie Prodej - potraviny - nápoje Prodej - tabákové výrobky

Prodej: -řeznictví -uzeniny -klobásky -tlačenka -uzené maso -bokovina.

Krabičková dieta do domu je nadstandardní služba pro ženy i muže vedoucí ke snadnému a zdravému hubnutí. Každý den vám dovezeme 5 vyvážených dietních porcí jídla až do domu (s odpovídající nutriční hodnotou) v regionu Ostrava, Opava, Karviná, Havířov, Frýdek-Místek, Olomouc, Vsetín, Valašské Meziříčí a Rožnov pod Radhoštěm, Lipník nad Bečvou, ...

Prodej sušených rybích specialit. Nabízíme sušený tuňák mojamu, sušený kaviár bottargu, sušené rybí maso z tresky a chobotnice. Sortimentu můžete také nalézt sušené hovězí maso.

Výroba, prodej, rozvoz: -hotová jídla (pizza, těstoviny, minutky) -33 druhů pizz, 2 velikosti (24, 28 cm). Provozní doba: -denně 9.00-20.00 hod. Ceny 37-68, -Kč. Prodej: -nápoje nealkoholické, alkoholické -deserty -saláty -cigarety

Velkoobchod, distribuce, světová firma: - cukrovinky: bonboniéry, bonbóny, buchtičky, cukrovinky s hračkou, čoko tyčinky, čokolády, lízátka, mince čokoládové oplatky, pendreky a pásky, sušenky, želé, žvýkačky, dárkové zboží.

Vinařství. Vinařství hospodařuje na 13 ha mladých vinic. -lahvová i sudová vína, víno, vín Palavius -odrůdová, odrůdové víno -stolní -přívlastkové -archivní -dárková balení, firemní víno s logem firmy Degustace vína až pro 25 osob. Ubytování nad sklepem pro 10 osob. Pro větší skuzpiny zajistíme ubytování Prodej vína ...

Prodej. - překapávačů na kávu - espresso přístrojů - kávy - cappucina - čokolády - sušenek ke kávě.

Krabičková dieta je pro všechny z Vás, kteří chcete bez zbytečných starostí změnit životní styl. Na každý den pro Vás připravíme 5 porcí nutričně vyvážených jídel, které dovezeme k Vám domů nebo zaměstnání. Rozvoz jídel je po Praze ZDARMA!

Náš internetový obchod vám nabízí přírodní doplňky stravy pro podporu imunity. V naší nabídce naleznete čistě přírodní a nezávisle certifikované produkty, které jsou kvalitní a vysoce účinné.

Prodej, distribuce: - horké, chlazené nápoje do gastronomických zařízení a obchodů (restaurace, čajovny, kavárny a cukrárny).

Společnost ALPE International sro. působí na českém trhu již od roku 1990. Od doby svého založení zastupovala cigaretový koncern REEMTSMA GmbH. (IMPERIAL TOBACCO) pro oblast duty free trhu a přispěla tak k růstu obliby značek WEST, R-1, DAVIDOFF, ASTOR, PARAMONT a mnoha dalších.

Čínská a tibetská medicína poradenství, léčebné kúry Prodej - produkty čínské a tibetské medicíny

Prodej - smíšené zboží