Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Prodej léčivých rostlin. Prodej zdravé výživy, racionální a vegetariánské stravy, bezlepkových a dia výrobků; nabídka přírodní kosmetiky.

Dodávka - balená voda do firem i domácností Dodávka - automaty na vodu do firem i domácností

Velkoobchod, prodej, import: - cukrovinky - bonbony - čokoláda - bonboniéry.

Prodej doplňky stravy, sestavení jídelníčku na míru, fitness poradenství a sportovní doplňky. Dodáváme značky Nutrend, Aminostar, Xpower, Maxxwin, ATP Nutrition.

Výroba a prodej vína, víno. Degustace. Vinný sklep, vinařství s ochutnávkou vín.

Výroba, prodej: -pravé ovocné destiláty -pravé ovocné likéry. Možnost prohlídky pálenice s ochutnávkou.

Jsme jedním z největších dodavatelů výrobků a surovin pro gastronomii, hygienu a zdravotnickou péči v ČR.

Výroba: -maso, uzeniny. Nákup, prodej, velkoobchod: -masné výrobky.

Řeznictví a uzenářství. Maloobchod, prodej: -maso -masné výrobky.

Výroba: - sladké i slané pečivo - zahnuté rohlíky - plněné kapsy z bramborového i vícerrnného těsta - krájené koláče - loupáky - vánočky - šátečky Velká část pečená ve staré parní peci.

Pekařství, pekárna. Výroba a prodej pečiva a pekařských výrobků.

Prodej: - čerstvě rozpečené pečivo Fornetti: - sýrové, pizzové, meruňkové, nugátové, tvarohové, višňové - párek v rohlíku - káva a nealko nápoje.

Maloobchod, prodej: -smíšené zboží.

Služby: -pořádání rautů -svatební a pohřební hostiny -společenských akcí. Nabízíme závodního stravování.

Farma prodej kozí, ovčí, kravské sýry, mléko, jogurty, kefíry, tvarohy

Výroba, prodej: - lahůdky, polotovary - cukrářské a jemné pečivo - pečivo, chléb.

Velkkoobchod - alkoholické nápoje pivo, víno - nealkoholické nápoje minerální vody, vody, svačinové pitíčka, čaje Velkoobchod čerstvé ovoce - jádrové ovoce jablka, hrušky - peckové ovoce broskve, nektarinky, meruňky, třešně, švestky, blumy - bobulové ovoce stolní hrozny révy vinné, jahody - citrusové ...

Řeznictví, uzenářství. Prodej: - maso - uzeniny.

Řeznictví, uzenářství. Prodej: - maso - uzeniny.

Cukrárna s vlastní výrobnou a posezením nabízí denně: - - čerstvé dorty - zákusky - zmrzlinu - nápoje. Možnost objednávat dorty klasické a i atypické.

Cukrářství, výroba: -dorty -dezerty -pralinky. Cukrárna, posezení. Tradiční ruční výroba čerstvých pravých čokolád a pralinek. Kolekce hradeckých pralinek absolutní vítěz REGIONÁLNÍ POTRAVINA KRÁLOVEHRADECKÉHO KRAJE 2010

Výroba a prodej masa a uzenin. Prodejna: Krkonošská 379 468 41 Tanvald-Šumburk nad Desnou