Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Prodej smíšeného zboží.

Výroba a prodej včelího medu a medového pečiva, včelí vosk (svíčky), propolis, mateří kašička. Distribuce medové kosmetiky a ostatních včelích výrobků (potravinové doplňky). Podpora oboru včelařství, osvětová činnost směrem k nevčelařské veřejnosti. Přednášky, semináře, den otevřených dveří.

Prodej smíšeného zboží: -tabákové výrobky -papírenské zboží -cukrovinky -nápoje alkoholické i nealkoholické.

Firma se zabývá exportem a importem drůbežího masa a jeho velkoprodejem na českém trhu..

V centru Prahy, v Paláci u Nováků, Vodičkova 30 pro vás manželé Musso společně s manželi Nosálovými a Lukášem Otysem otevřeli koncem března 2009 Cukrárnu-Patissérii Saint Tropez, aby vám nabídli to nejlepší z české a francouzké cukrařiny. Všechny naše zákusky jsou vyráběny z nejkvalitnějších, originálních a čerstvých surovin bez ...

Zakázková výroba sušenek cookies podle vlastního výběru surovin. Nabídka sušenek cookies na přání ze zvolených surovin. Do několika druhů těsta lze přidat oříšky, semínka, pistácie, ovesné vločky, koření nebo tuzemské i tropické ovoce.

Velkoobchod, maloobchod se smíšeným zbožím. Maloobchod provozovaný mimo řádné provozovny. Realitní činnost. Zprostředkování obchodu a služeb.

Řeznictví prodej - maso - uzeniny

Služby: -krabičková dieta -jídlo chutné, zdravé a vyvážené jídlo -rozvoz denní menu domů i do zaměstnání -hubnout a jíst zdravě -zdravé stravování, zdravá strava -obědové menu, obědy

Autodoprava, přeprava: -vnitrostátní -návěsy-plachta. Vinařství.

Pekařství. Výroba pekárenských výrobků a cukrářských.

Zpracování kuřecí maso, velkoobchod

PRODEJNA ZDRAVÉ VÝŽIVY Prodejna léčivých bylin, prodejna zdravé výživy, bio-potraviny, bezlepkové a dia potraviny, poradenství -široký sortiment léčivých bylin a čajů -evropských bylin -bylinné směsi tradiční čínské medicíny -možný individuální přístup

Cukrárna, cukrářská výroba. Prodej: -zákusky, koláčky, řezy, dorty -svatební cukroví -vánoční cukroví -velikonoční cukroví.

Velkoobchod, prodej: - ovoce, zelenina

Prodej, maloobchod: -potraviny -drogerie apod.

Prodej: - potraviny - nápoje.

Výroba: - suroviny pro pekařské a cukrářské výrobky.

Výrobna lahůdek: - saláty - rybí speciality - rybí saláty - sýry - pomazánky - ostatní výrobky - smažené brambůrky.