Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Velkoobchod: - ovoce - zelenina.

Velkoobchod: - potraviny (kompletní sortiment).

Maloobchod: - potraviny - noviny - drogistické zboží.

Nabízíme: - cateringové služby a dodávky cukrářských a pekařských výrobků.

Vinotéka. Prodej: - lahvová i sudová vína.

Velkoobchod, distribuce: - barelová voda zn. Rosana. - velkoobjemově balená voda. - aquamaty, stojany na vodu.

Cukrárna. Maloobchod, prodej: -zákusky, cukrovinky, dorty -káva, studené nápoje.

Naše cukrárna má ráz dárkové prodejny. Naleznete zde převážně atypické zboží, které potěší děti i dospělé. Zákazník si může vybrat z velkého počtu: - bonbonier - dárkových kazet - bonbony ´- čokolády. Výroba zákusků. Vyrábíme dorty netradičních tvarů dle představ. vanilkový dort kakaový dort čokoládový dort ořechový ...

Cukrářská výroba, cukrářství: -svatební koláčky -cukroví, zákusky -dorty, korpusy na dort.

Zdravé potraviny, výroba: - sušená bramborová kaše - bramborové a moučkové směsi.

Velkoobchod, maloobchod, internetový obchod - španělské víno RIOJA - odrůdová vína La Mancha - DO Rueda bílá vína

Prodej francouzských vín. Degustační akce. Poradenství při zakládání vinotéky.

Jsme největším zpracovatelem zeleniny v Evropě. Zpracováváme a dodáváme sterilovanou a zmrazenou zeleninu a taktéž i čerstvou zeleninu. Nabízíme sterilovanou a zmrazenou zeleninu v balení pro gastronomická zařízení a také pro maloobchod..

Findus je vedoucí mezinárodní firmou s mraženými výrobky, operující v maloobchodním sektoru i ve foodservice. Vyrábí a dodává: - mraženou zeleninu - ryby - hotová jídla - brambory - pizzu - pečivo. Hlavní sortiment tvoří mražené potraviny s přidanou hodnotou, mající jako základ vysoce kvalitní ryby, zeleninu nebo těstoviny, a ...

Pekárna a cukrárna. Výroba: -cukroví, dorty, zákusky na zakázku -pečivo: -plundrové, listové, celozrnné, sojové, kukuřičné, čajové -koláče, svatební vdolečky -zmrzlina. Prodej: -cukroví -teplé sendviče -hamburgery -DOT DOG -obložené bagety -italská zmrzlina -italská káva PIAZZA D´ORO ESPRESSO.

Mrazírny. Velkoobchod, velkosklad: -chlazené výrobky -rybí lahůdky -zeleninové lahůdky -tradiční lahůdky Mražené výrobky: -rybí filé zmrazené, ryby -panýrované výrobky -mořské speciality -zmrazené zeleninové polotovary -rybí porce s omáčkou k zapečení -zelenina.

Výroba polotovarů a lahůdek: - knedlíky, ražniči, sekaná, čevabčiči, španělské ptáčky, chlebíčky, saláty, vitamínový salát. Výrobky teplé kuchyně: - knedlíky, guláš, polévky, pečená masa - kusová výroba - chlebíčky, obložená vejce, syrové rolády, obložené chleby a rohlíky, ovar - masná výroba - paštiky, klobásy, silné a slabé párky, uzená ...

Zabýváme se sezónním výkupem jablek, výkupny máme v Severních čechách. Jejich přesné umístění najdete na našich itnernetových stránkách, postupně budeme výkupny přidávat, jak začne sezóna. Ceny výkupu se mění každý týden, můžete očekávat, že výkup bude od 1, 7 Kč do 2, 3.

Výroba, prodej: -likéry -lihoviny -alkoholické nápoj. Dovoz, vývoz, export zboží: -Ukrajina -Rusko -Bulharsko.

Maloobchod, prodej - potraviny - nápoje - smíšené zboží