Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Dovoz a prodej potravinových doplňků a prostředků používaných v tradiční čínské medicíně.

Stylová restaurace, pivovar: -hotové jídla, výběr specialit -točené pivo vlastní výroby z menu Restaurace: -kapacita 60 míst Salónek: -v horním patře Parkování: -parkovat můžete přímo na vyhrazeném uzavřeném místě v objektu. Pivovar: -vaříme pivo ratíškovické 10, 12, 13 - polotmavé určeno pro místní konzumaci.

Internetový obchod, e-shop, eshop: - vitaminové doplňky stravy - přípravky na podporu zdraví.

Náš xfitness eshop nabízí široký výběr doplňků výživy pro fitness, proteiny, sacharidy, BCAA a kreatin značek Extrifit, Nutrend, Aminostar a další. Objednané zboží lze zdarma osobně vyzvednout v našem fitness centru xfitness.cz. Pracovní doba každý den i o víkendu. Dodávky expedujeme do druhého dne.

Výroba: -čokoládové figurky -bonboniéry -dárkové kazety -dle přání zákazníka -pasterizovaná zmrzlina.

Velkoobchod, prodej: -ovoce -zelenina -přírodní šťávy z ovoce -džusy, mošty.

Zdroj vody Horský pramen. Jednou z nejkvalitnějších přírodních nízkomineralizovaných vod na našem trhu je voda značky Horský pramen. V rozsáhlých lesích podhůří Hrubého Jeseníku vyvěrá z hloubky 170 metrů na povrch země pramen, který nikdy nevyschne..

Naše firma se zabývá rozvozem čerstvého ovoce a zeleniny pro restaurace, školní jídelny, školky, nemocnice, výrobny a veškerá ostatní stravovací zařízení. Mezi naše zákazníky patří i prodejny potravin, které také pravidelně zásobujeme naším zbožím. Zboží rozvážíme vlastními vozy po celý týden.

Dodáváme kojeneckou přírodní pramenitou vodu. Voda pro kojence Fromin není upravována, ani ozařována.

Velkoobchod, maloobchod, e-schop: - koření - dochucovadla - kořenící směsi.

Survival Nutrition Supplements je značka doplňků stravy a výživy pro sportovce, která na českém trhu působí již od roku 2002. Nabízí široký sortiment výživových doplňků a suplementů pro vrcholové i začínající sportovce, který zahrnuje aminokyseliny BCAA pro rychlejší růst svalů a regeneraci, kreatin pro podporu růstu svalové hmoty, iontové nápoje ...

Zabýváme se maloobchodním prodejem pákistánských a indických specialit.

Velkoobchodní prodej a distribuce: -mražené výrobky -ovoce, zelenina -drůbež -vepřové a hovězí maso.

Internetový prodej a distribuce léčivých přípravků či vitaminových doplňků.

Prodej - suroviny pro automaty Prodej a pronájem - prodejní automaty na teplé a chlazené nápoje, pro balené suroviny bagety, cukrovinky a hotová jídla

Vinařství: Zpracování: -hroznů révy vinné, hrozny -příprava vína. Prodej vína.

Ruční mytí - vozy Logistika Nákladní doprava - vnitrostátní a mezinárodní Velkosklad - ovoce - zelenina Strojírenská výroba

Prodej - bižuterie Penzion Vinotéka

Prodej - Fair Trade produkty Hlídání a doprovody dětí Půjčovna - kompenzační pomůcky Terénní pečovatelská služba - dobrovolnické centrum

Prodej - bylinné doplňky - antioxidační nápoje - vitamíny - minerály

Řeznictví - uzenářství

Vinotéka - sudová a lahvová vína. Služby v oblasti výpočetní techniky: - servis PC - prodej HW, SW - programování - tvorba WWW stránek.

Maloobchod, prodej: -potraviny. Správa maloobchodního potravinářského řetězce: -390 02 tábor -Zavadilská 2485 -tel.: 381791321 -fax.:381791320 -mail.:info@flopjih.cz.