Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Velkoobchod a maloobchod ovoce-zelenina. Zásobování skladů, maloobchodních prodejen, školních jídelen, restaurací a hotelů.

Prodej: - smažená cibule pro gastronomii, obchody i přímé spotřebitele

Velkoobchod: -potraviny a nápoje pro jídelny, restaurace, vývařovny -rozvoz zboží. Maloobchod: -vlastní prodejny -síť POTRAVINY CZ Gastro-zásobování. SORTIMENT Nápoje: -nealko -Kofola, KMV, Poděbradka, Karlovarská korunní, Maspex, Linea -alkohol -víno -Vinium, MVZ, Templářské sklepy Čejkovice -pivo-Staropramen, ...

Jatropový olej, peletky z biomasy.

Obchod s čajem, čaji a čajovými potřebami.

Dovážíme francouzské destiláty, vína a vinné speciality. Společnost Grand Gourmet, s.r.o. vznikla za účelem nabídnou konečně vynikající zajímavé a nevšední lahody zejména francouzské provenience. Náš výběr jest založen na velmi slušné znalosti francouzského prostředí dané dlouholetým pobytem ve Francii (oblasti Cognacu, Périgueux, Bordeaux ...

Vyrábíme a prodáváme stimulující drinky pod značkou Kamikaze. Internetový prodej stimulujících drinků značky Kamikaze.

Moštárna v provozu září - říjen - pondělí 17 - 18 hod - lze dohodnou i jiný termín, podle množství ovoce Cena:za 1 litr vylisované šťávy 3, - Kč pro členy a 4, - Kč pro ostatní Ovoce nemyjeme, musí dodat umyté zákazník. Odpad likviduje moštárna. Moštujeme do donesených nádob.

Moštárna V provozu od září do začátku listopadu -po, st, pá 13-18 - nad 200 kg možno i jiný termín Cena: 4, - Kč/kg jablek Jen drtíme a lisujeme surový mošt, láhve donést s sebou, odpad likvidujeme.

Maloobchodní prodej-hospodářské potřeby: -kompletní sortiment: -osiva, bramborová sadba, travní směsi, zeleninová a květinová semena -pytlovaná hnojiva, hnojivo, půdní substráty -přípravky na ochranu rostliny -krmivo a krmné směsi, šroty -krmivo pro psy, pes a kočky, kočka -zahradnické nářadí, folie a pletiva, pletivo -potřeby, ...

Likérka. Výroba, prodej: - lihoviny, alkoholické nápoje.

Mlékárna Zpracování mléka, výroba: -čerstvé a trvanlivé mléko -tvarohy -smetany -jogurty -kysané mléčné výrobky -dezerty -sýry -másla a tuky.

Výroba: - cukrovinky - sušenky - drobné pečivo.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -nápoje -alkohol, vína, nealko -doplňkový sortiment -cigarety, tabákové výrobky -koření.

Vinařství: -výroba, prodej víno, vína, vín. -odrůdová vína -červené, bílé víno. Vinný sklep, sklípek -posezení ve sklepě -kapacita 15osob -ochutnávky, degustace vína v sezoně burčák. Ubytování 1+1, cykloturistika, uskladnění kol.

Prodej italské speciality, italské potraviny: -vína -grappy -salámy -sýry -káva -olivové oleje -balsamica -mostardy k sýrům -těstoviny -rýže -pesta -salsy -nakládané zeleniny -sušená rajčata na slunci -olivy -čerstvé těstoviny -sušenky

Prodáváme perlivý energetizující nápoj doporučený dospělým konzumentům, kteří jsou donuceni k vyššímu fyzickému i psychyckému vypětí.

Výroba a distribuce : - masné, uzenářské výrobky (uzeniny, salámy, šunka pro děti, cikánský kotlet, Poličan, trvanlivé salámy) - mražené výrobky - zeleninové saláty, zeleninové misky - rybí výrobky - lahůdky - bagety

Balírna, pražírna kávy. Zapůjčování kávovarů: - domácí kávovary - automatické kávovary - profesionální kávovary Servis kávovarů. Prodej: - káva - gastročaje - cukr - smetana

Výroba a dodávky lahůdkářských, masných výrobků a specialit studené kuchyně: -obložené chlebíčky -smaženky -saláty -pomazánky -obložené bagety a bulky -aspikové výrobky -knedlíky.

Velkoobchod: -nápoje. Prodej, závoz: -sudové a lahvové pivo.