Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej: - lázeňské oplatky a trojhránky.

Prodej, dodavatel, velkoobchod: - chlazené a mražené polotovary.

Pěstování: - obiloviny - technické plodiny. Chov dobytka. Produkce vajec. Výroba: - mouka - pečivo z vlastní pekárny.

Maloobchod, prodej: -víno -moravská vína -rakouská vína -francouzská vína -vína z rodiných, soukromých vinařství.

Dovoz, distribuce: - panenský olivový olej z Itálie.

Tastea.cz je portál zaměřený na čaj a čajovou kulturu. Pravidelně přináší novinky, články a recenze.

Služby, prodej: -barelová voda, zapůjčení výdejníků na barely, pronájem výdejníků k připojení na vodovodní řád, e-shop s mnoha výrobky v oblasti nápojových automatů, rozvoz po celé ČR do 24hodin: -balená voda pro firmy i domácnosti -voda v barelech do nápojových automatů -výdejníky vody -automaty vody -kávovary -nápojové a prodejní ...

Distribuce: - káva BoutiQue (Q), Melitta - čaje Ronnefeldt, Qualitea - džusy Pago - čokolády Monbana, Valrhona - minerální vody Perrier, Vittel - sirupy Fabbri Zajištění a servis technologie: - změkčovače - kávovary - mlýnky

Prodej: -surovin na výrobu točené zmrzliny. -sirupy na výrobu ledové tříště. Pronájem: -zmrzlinové stroje. -stroje na výrobu točené zmrzliny. -stroje na výrobu ledové tříště.

Stravovací systém Credo. Zdravé stravování. Výroba: - zdravá strava - denně čerstvá, chuťově vynikající, nutričně vyvážená a profesionálně připravená jídla. Komplexní stravovací program na každý den, včetně víkendu. Základní stravovací programy: - redukční, dietní - zdravé obědy - aktivní - sport - manažer - pro seniory - pro ...

Zabýváme se vývozem a dodávkami potravinářských výrobků s hlavním zaměřením na mléko a mléčné výrobky. Působení firmy je podpořeno zkušenostmi s výrobou a obchodem v mlékárenském průmyslu.

Farmářské trhy na Kulaťáku patří k prvním farmářským trhů v České republice. Na Vítězném náměstí (Kulaťáku) fungují farmářské trhy již od roku 2009. Naší snahou je dát příležitost v první řadě prvovýrobcům a prvopěstitelům. Snažíme se vytvořit pro návštěvníky příjemné prostředí se širokým sortimentem reflektujícím sezónní produkty. Na trzích na ...

Internetový obchod zabývající se prodej vín převážně z Francie, Itálie, Španělska a Řecka. Specialitou je prodej řeckých vím, olivových olejů, oliv a mořských delikates

Vinařství, výroba, prodej, dodávka, distribuce víno, vína, vín. Vinař, sommeliér.degustace ve sklepě, Lahvové vína. Červené, bílé víno. Odrůdy vín bílé: Chardonnay-barique, Sylvánské zelené, Pálava, Ryzlink Vlašský. Odrůdy vín červené: -Modrý Portugal, Zweigeltrebe, Dornfelder, Neronet, Cabernet Sauvignon, Cabernet Moravia.

Plantážní zrnková káva, aromatizovaná káva, espresso směsí, kvalitní sypané čaji, bylinky a bylinný čaji, veškeré kávové a čajové příslušenství, porcelán, keramika, sklo, dárková balení, filtrační konvičky na vodu a náhradní filtry k nim.

Maloobchodní prodej španělských potravin, vína a dárků. - LA EXPLANADA (plněné španělské olivy extra kvality) - LA BARRACA (koření, kořenící směsi) - základní koření - kořenící směsi - koření na paellu - pravý šafrán - zelený pepř, kapary, atd. - jakostní olivové oleje, extra panenský, pomace - výběrové suché plody, oříšky, popcorn - ...

Výroba, prodej, dovoz, rozvoz: -lahůdkářské výrobky, lahůdky, potraviny -saláty včetně zeleninových -chlebíčky (šunkové, sýrové, mix) -obložené mísy (šunkové, salámové, aspikové) -aspiky, aspikové dorty -těsta, těsto -sekaná -pomazánky -rybí výrobky, ryby -utopenci, utopence -knedlíky -koláče -svatební koláčky ...

Výroba: -dietní potraviny -doplňky stravy -speciální potraviny pro kojence a malé děti.

Prodej: - vejce - kuřice, nosnice - slepičí trus.

Kontakt nefunguje, firma nedohledána Dovoz extra tvrdých sýrů typu Parmigiano Reggiano 12 - 36 měs. zrání. Naše cenová nabídka Vás jistě zaujme.

Nabízíme: -sortiment vína -obaly na víno -dekorační předměty -ozdobné nápady a sušené květiny. Ubytování. Ochutnávka denně 30-150 druhů vín.

Divize Pharma: - plastové obaly HDPE pro plnění tobolek a tablet. Divize zdraví a bezlepková dieta: - prodej, e-shop bezlepkových potravin. Výživové a nutriční poradenství.

Naší doménou jsou oslavy, párty, dárky, prezenty, zdraví. Dodávky: - lahůdky a speciality: - lososy, krevety, mušle, kraby, langusty, kaviár, ústřice, dary moře, kachny, foie gras, jehněčí, saláty, dorty a zmrzlinu.