Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Mlýn. Výroba: - mouka-pšeničná, žitná.

Distribuce, prodej, velkoobchod, maloobchod: - drůbeží maso - krůtí maso - slepičí maso - vepřového masa. - uzeniny - droby.

Farmářská prodejna: - nabídka poctivých potravin především od regionálních farmářů - maso, uzeniny, pečivo, pivo, víno, mošty, sirupy, pálenka, marmelády.

Pálenice: - pálení kvasu - pálenka - příprava kvasu k pálení.

Pekárna, pekařství. Výroba, maloobchod, prodej: -pečivo -cukrářské výrobky, cukroví -domácí svatební koláče.

Výroba, maloobchod, prodej: -cukroví, cukrovinky -dorty, zákusky.

Prodej: - francouzské sýry a delikatesy - víno - čokoláda - sušený pršut - šunka - paštiky francie - jelení pršut - vepřová panenka sušená na větru - francouzská klobáska.

Velkoobchod pro pekaře a cukráře s dlouholetou tradicí - nabízíme široký sortiment přes 300 druhů výrobků převážně: droždí, margaríny, čokolády, suché plody, mléčné výrobky, ovocné náplně Provozovna: Smetanova 1008/842 Skuteč

Dovoz, prodej: -zboží pro gastronomii -moravská, zahraniční vína.

Služby: Systém SLENDER YOU ( štíhlím tě ) pro zdraví, krásu a rekondici: - 6 originálních amerických rekondičních stolů poháněných elektromotorem ( STAUFFEROVY STOLY ) - i pro ženy, které nemohou navštěvovat běžná tělovýchovná zařízení a současně si chtějí zlepšit tělesnou kondici - doporučuje se pro ženy s bolestmi v zádech ( posílení ...

Výroba, prodej: - koření - kořenící směsi - polévkové tekuté koření - marinády

Velkoimport olivových produktů z Řecka - řecké speciality - olivy, olivový olej - farmářské trhy

Velkoobchod: - alkoholické nápoje, - nealkoholické nápoje.

Výroba, prodej, čokoládovna: - čokoláda - čokoládové figurky apod.

Výroba a prodej pekárenských výrobků.Výroba tradičního kváskového chleba.

Výroba: - instantní kávovinové nápoje.

Pekárna: - výroba pečiva

Maloobchod, prodej: - zdravá výživa.

Prodej, maloobchod: -zdravá výživa.

Cukrárna, výroba, prodej: - zákusky - dorty - zmrzlina