Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Dodávky čerstvě pražené kvalitní kávy s garancí původu. Kávový servis pro firmy i gastro provozy - „Káva na klíč“. Poradíme Vám při výběru vhodného kávovaru Kávovar Vám odborně nainstalujeme a proškolíme v jeho obsluze. Zajistíme pro Vás tréninkový kurz přípravy kávy.

Maloobchod, prodej: - potraviny - drogerie - smíšené zboží.

Prodej, internetový obchod, e-shop: -dekorace a doplňky do bytu -keramika, porcelán -hračky -aranžérské potřeby -čaj -koření -bylinky

Prodej, e-shop. Cukrářské potřeby: - modelovací potřeby, hmoty - vypichovače, vykrajovače - patchwork - barvy, spreje - jedlé ozdoby - dortové formy - košíčky, tácky, podložky.

Cukrářská výroba Výroba: - cukrářská - dorty, zákusky, cukroví.

Maloobchod, prodej: - potraviny - smíšené zboží.

Dovoz a distribuce cukrovinek. Velkoobchod, maloobchod, prodej: - cukrovinky.

Pivovar: -výroba 3 druhy kvasnicového piva -výroba nepasterovaných piv českého typu dle originálních receptur -možnost vyrobit pivo i na zakázku pod značkou objednatele.

Služby: -výživový plán, poradenství -sestavení jídelníčku, jídelníček -zdravá strava, zdravé spalování tuků -dietní plán ušitý na míru -nutriční typologie -konzultace se specialistou. Prodej: -doplňky stravy -detoxikace -komplexní výživa -hubnutí -celkové a preventivní doplňky.

Výroba, distribuce a prodej "mrkváku", a dále kvalitních potravinářských výrobků rychlého občerstvení. Zajištění občerstvení na oslavy, společenské akce... Poradenství v oblasti gastronomie. Klademe velký důraz nejen na původ, výběr a zpracování používaných surovin, prezentaci, ale především na harmonizaci jednotlivých chutí... s láskou k ...

Pekárna. Prodejna: - občerstvení - cukrárna

Victoria Wine Velkoobchod s vínem - e-shop - vinotéka - prodej vína v oblasti Krkonoš a Podkrkonoší. - distribuce sudových vín

Rozvoz barelové vody do 24 hodin, široký sortiment výdejníků barelové vody, automaty na vodu s připojením na řád, kávovary, prodejní automaty. FONTANA - Váš největší nápojový specialista v Brně! Možnost zapůjčení výdejníků/kávovarů na 7 denní zkoušku zdarma... bez závazků!

Pivovar. Výroba a prodej piva LITOVEL.

Služby: -vinařství -degustace -výroba vína -prodej vína -vinný sklep.

Dodáváme pitnou vodu do firem i domácností..

Ekologická farma. Chov skotu. Výroba, prodej: - domácí mléko, máslo, sýry, tvarohy a další výrobky označené jako BIO potraviny. Agroturistika: Penzion Filoun Josef Šourek tel. 602 353 513

Výroba: -Želatiny, agary a další želírující látky -Konzervační látky -Aromatické látky -Potravinářská aditiva

Prodej lahůdkářských výrobků z vlastní výroby, jídelna s širokou nabídkou hotových jídel, nápojů a zákusků . Výroba a rozvoz lahůdkářských specialit na objednávku. Nabídka zboží: - chlebíčky - chuťovky - obložené a ovocné mísy - bagety a briošky.

Výroba, prodej: - pekárenské a cukrárenské výrobky.

Vinařství, výroba, prodej, dodávka, distribuce víno, vína, vín. Lahvová vína. Červené, bílé víno. Odrůdy vín bílé: -Veltlínské zelené, r. 2006, víno s přívlastkem pozdní sběr -Ryzlink rýnský 2006, víno s přívlastkem pozdní sběr -Ryzlink vlašský, r. 2006, víno s přívlastkem pozdní sběr–sur lie -Sauvignon, r. 2006, víno s ...

Dodávky, prodej: - sušené ovoce a ořechy a semena - cukrovinky. Vše také v polevách - jogurtové, karobové, diabetické, karamelové i čokoládové.