Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o. - zpracování masa
Dovolte nám představit společnost MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o., která se specializuje na zpracování masa. Na našich jatkách dochází k porážce vepřového a hovězího dobytka. Našim zákazníkům pak nabízíme hovězí maso ve čtvrtích a vepřové maso v půlkách. Klademe důraz na kvalitu a čerstvost svých produktů. Naleznete nás v okrese Žďár nad Sázavou.
MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o. - zpracování masa
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Vinotéka Pálava prodává vína zejména od menších rodinných vinařství. najdete zde Moravčíkova vína, vína z Vinařství Červinka, Aurora, Gorčíkovi, Vyskočil nebo Forman.

Miroslav Moravčík provozuje vinařství, vyrábí a prodává jakostní a přívlastková vína poskytuje ubytování.

Zemědělské družstvo Kokory se zaměřuje na rostlinnou a živočišnou výrobu. V živočišné výrobě soustřeďuje na výrobu mléka a chov hovězího dobytka. V rostlinné výrobě jsou hlavní plodiny pšenice ozimá, ječmen jarní, řepka olejka, mák, kukuřice a chmel. Chov skotu je zaměřen na kombinovanou užitkovost - produkci mléka a masa. Na farmě Kokory ...

Michal Stehlík provozuje vinařství, zaměřuje se na výrobu vín, degustace, ubytování a posezení ve vinném sklepě s přátelskou atmosférou.

Internetový obchod se sportovní a zdravou výživou. Sortiment zahrnuje proteiny, aminokyseliny, kreatin, kloubní výživu, spalovače tuků, tyčinky, nápoje, vitamíny, stimulátory, přípravky na podporu trávení, energetické gely. Prodej šejkrů a fitness oblečení.

Prodej čokoládových specialit. Na e-shopu a v kamenné prodejně Čokolandia.cz pořídíte čokoládové nářadí, sady, značky aut a motorek. Možnost zakoupení čokoládových krémů, oříšků a sušených plodů v čokoládě, čokoládových pomazánek, horké čokolády. Zakázková výroba produktů z čokolády.

Vinařství, prodej vín: - Muškát - Veltínské zelené - Chardonnay - Pálava - Rulandské šedé - Frankovka - Merlot - Modrý Portugal - SVatovavřinecké - Frankovka, Merlot Rosé

Vinařství, ekovinice. Naše vinařství vzniklo v roce 2006. Obhospodařujeme 12000 keřů révy vinné. Odrůdy- Sylvánské zelené, Rulandské šedé, Chardonnay, Rulandské modré a Zweigeltrebe. Naše vinice se nachází v jedné z nejstarších lokalit, ve viniční trati Radostná. Penzion Kostelanský Penzion, ubytování - nabízí 6 apartmánů. V každém ...

Firma Wild food s.r.o. na eshopu nabízí jerky ze zvěřiny ( srnčí, dančí, kančí, jelení), produkty z bažantího či mufloního masa. Dále uzeniny, jako jsou klobásy, salámy, párky.

Firma se zabývá výrobou a prodejem konopných produktů.

Firma se věnuje velkoobchodnímu a maloobchodnímu prodeji kratomu.

Prodej - potraviny - smíšené zboží

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -stavební materiál(stavebniny), cement, vápno, cihly, maltové směsi. Pálenice-pálení: -ovocné destiláty, slivovice. Práce: -kovářské -zámečnické.

Služby: -ubytování v nově zrekonstruovaném penzionu v klidném místě, velmi blízko historického centra Litomyšle, renesančního zámku, zapsaného na seznamu UNESCO, sportovních areálů, včetně koupaliště a krytého plaveckého bazénu -tři kompletně zařízené dvoulůžkové pokoje s příslušenstvím, s možností přistýlek -parkování na vlastním pozemku.

Prodej: - léčivé byliny - koření - přírodní léčiva dle receptur. Prodejna se nachází na adrese Komenského 235, Polička 572 01.

Mlékařské odbytové centrum Třebíč - družstvo se zaměřuje na prodej kravského mléka.

Prodej - smíšené zboží

Pěstitelská pálenice. Lihovar. Pálení: -ovocné destiláty, slivovice.

Prodej, e-shop: - pivo - víno - limonády - lihoviny - výčepní technika

Cukrárna - zákusky, mini, rolády, řezy - dorty i větší dle představy - závin - chlebíčky - káva DALLMAYR, čaj - bonboniery - Coca Cola, točená KOFOLA - cukrovinky - blahopřání - zmrzlina - kopečková, točená, italská - poháry - dárkové koše - marcipán ...

Cukrářství Výroba - pekárenské výrobky

Prodej - produkty kozí farmy bio mléko, bio sýr, bio kefír, bio bílý a ochucený jogurt, kozí mls s ořechy Kozí farma Prodej - produkty kozí farmy (bio mléko, bio sýr, bio kefír, bio bílý a ochucený jogurt, kozí mls s ořechy)

Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej, rozvoz: -maso, masné výrobky -uzeniny (vlastní výroba) -drůbež -ryby. Provozní doba: -po 7.30-12 -út-pá 7.30-12, 13.30-16.30 -so 7.30-10. ------------------------------- Maloobchod, prodej: -maso, masné výrobky -uzeniny (vlastní výroba) -drůbež -ryby. Prodejny: -Třebíč, ...

Moravská Pražírna s.r.o. se zaměřuje na prodej čerstvě pražené kávy různých druhů.