Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Zprostředkování velkoobchodu a velkoobchod v zastoupení Výroba ostatních výrobků stavebního truhlářství a tesařství Zprostředkování velkoobchodu a velkoobchod v zastoupení s potravinami, nápoji, tabákem a tabákovými výrobky Činnosti v oblasti nemovitostí

Velkovýkrmna: -prasata. Prodej: -vepřové maso -prasata i půlky -výrobky z vepřového masa.

Maxxes je přírodní bylinné afrodiziakum na podporu erekce pro muže. Zaručuje dlouhodobou erekci.Doplněk stravy, schválen státním zdravotním ústavem ČR.Účinek až 36 hodin

Večerka. Maloobchod, prodej: - pečivo - uzeniny - mléčné výrobky - dorty, zákusky - sušené ovoce a ořechy - stáčená sudová vína - archivní vína - nealkoholické nápoje - alkoholické nápoje. Vlastní výroba: - šunkové chlebíčky.

Pěstování, zpracování, prodej: -polní a rychlená skleníková zelenina -kořenová a plodová. Opravy nákladních vozidel.

Mlékárna Kunín. Výroba, velkoobchod: -mlékárenské výrobky -mléko.

Prodej: - dietní, racionální potraviny - zdravá výživa - dia produkty - bezlepkové výrobky.

Bylinky Naturius.cz -dobré bylinky, doplňky stravy, tinktury, masti...a jiné léčebné přípravky za nejlepší ceny.

Pekárna. Výroba: -chleba, rohlíky, housky, pletýnky, veky, bagety -koláče, koblihy, šátečky, vdolky, bábovky -vánočky, záviny, makovce -čajové linecké pečivo -vaflové, sněhové pečivo -biskupský chlebíček -kokosový kmen -mazance, štoly, velikonoční beránci.

Maloobchod, prodej: -potraviny -drogerie -smíšené zboží.

Maloobchod, prodej: -potraviny -smíšené zboží.

Maloobchod, prodej: -potraviny -smíšené zboží.

Maloochod, prodej: - potraviny - drogerie - ovoce, zelenina.

Maloobchod, prodej: -potraviny -drogerie -ovoce, zelenina.

Maloobchod, prodej: -potraviny -drogerie -ovoce, zelenina.

Maloobchod, prodej: -potraviny -drogerie -ovoce, zelenina -spotřební zboží.

Zemědělská společnost. Rostlinná výroba. Živočišná výroba. Vlastní jatka. Masná výroba.

Pekárna, pekařství. Výroba: -mražené pekařské polotovary FORNETTI -předkynuté výrobky -pizzové Fornett i - pizzový šáteček -se sýrovou náplní -sezamové Fornetti -sladké výrobky -tvarohové, meruňkové, ořechové, makové, nugátové, vanilkové Fornetti -croissant čokoládový -kusové výrobky XXL: -XXL segedín, žampiónové, müsli, jablečné, ...

Vinotéka. Maloobchod, prodej, e-shop: - víno.