Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
TEKO Maloobchod: - potraviny - kostelecká uzenina.

Výroba, prodej: - výrobky studené kuchyně, lahůdky - polotovary - zabijačkový sortiment - uzeniny - maso vepřové, hovězí. Výroba s dlouholetou tradicí. Rozvoz zboží vlastní dopravou do oblastí: - Hořice, Jičín, Bělohrad, Semily, Jilemnice, Vrchlabí. Možnost zajištění pohoštění na svatby a školení.

Potravinářská výroba / vakuované balení: - loupané brambory - vařené brambory - loupaná cibule - loupaná mrkev - loupaný celer - loupaná petžel.

Velkoobchod-obalový materiál: -mikrotenové sáčky -pytle a sáčky PE -řeznické přířezy -potravinářské a fixační fólie -papír, sáčky. Zakázková výroba. Výroba a prodej masových dortů. Grilovaná kuřata.

Firma Pekařství Moravec s.r.o. vznikla v říjnu 1991.

Maloobchod, prodej: -čerstvá zrnková káva z celého světa -spotřební zboží značky Tchibo. Kompletní kávové občerstvení s možností posezení.

Rostlinná a živočišná výroba, pekarenská a masná výroba, maloobchod. Pekárny, pekařské výrobky. Zemědělství, zemědělská výroba. Zpracování masa a masných výrobků.

Výroba, prodej: - dorty na míru - luxusní dorty - svatební dorty.

Největší světový výrobce čokolády. Čokolády Callebaut: - Barevné a aromatizované čokolády, dekorační hmoty - Bílá čokoláda - Čokolády pro čokoládové fontány - Finest Selection - Mléčná čokoláda - Náplně - Produkty bez přídavku cukru - Speciality - Tmavá čokoláda.

Velkoobchod, prodej: -potraviny -tabákové výrobky.

Výroba, prodej: -keramika -realitní a zprostředkovatelská činnost -výroba ovocných a bylinných vín.

Prodej polykarbonátových desek LEXAN® pro tepelně izolační a bezpečnostní zasklívání. Zasklením izolačními deskami LEXAN Thermoclear dosáhneme úspory až 40% proti zasklení běžným sklem. Zabezpečujeme technické modifikace desek LEXAN, fólie a jiné plasty využití: -ve strojírenství -v dopravním průmyslu -zemědělské technice -v elektronickém ...

Kvalitní výběrová vína z Moravy za skvělé ceny. Vyberte si červená a bílá vína od našich nejlepších moravských vinařů.

Pekárna. Výroba, pečení, maloobchod, prodej: -potraviny: -pečivo i tmavé -buchty -plněného pečiva.

Výroba cukrárenského zboží: - cukrářské výrobky s tukovou náplní - cukrářské výrobky s lehkou tukovou náplní - jemné pečivo ze šlehaných, jádrových, litých a třených hmot.

Zabývá se především značkovými potravinami, investiční strategií a výrobou ušlechtilých kovů.

Velký výběr produktů zdravé výživy, sportovních potravinových doplňků a kosmetiky. Nabízíme za velmi výhodných podmínek produkty firem Dr. Popov, Extrifit, Guareta, Klas.

Specializovaný maloobchod a maloobchod se smíšeným zbožím. Reklamní činnost a marketing. Pronájem a půjčování věcí movitých.

Mlékárna. Výroba: -plísňový sýr NIVA.

Pronájem: - Párty Stan s výčepem - catering. Nabízíme: - prostory pro pořádání párty, slavností, prezentací a rautů - prezentace firem - zahradní slavnosti - gastronomické akce - výstavy - restaurační zařízení - svatby - mobilní zastřešení výstavních ploch - sportovní a soutěžní akce - golfové turnaje - ...