Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Prodej: - potraviny - drogerie - nápoje.

Fitness club: - posilovna - solárium. Prodej: - doplňky stravy.

Výroba: - obložené bagety, housky pod obchodní značkou "JUDDY" a "ČESKÉ BAGETY" - sortiment rychlého občerstvení v oblasti studené kuchyně. Další výrobky: - hamburgery - smažené kuřecí řízky, smaženky - speciality (HAPPY ROLL, RED HOT, DELICASY, HAM&CHEESE) - saláty (bramborový, pařížský, vajíčkový, vlašský).

Pekárna. Výroba, prodej: - pečivo, pečiva - pekařské a cukrářské výrobky

Závodní stravování, zajištění stravování pro firmy, provoz kantýn, rozvoz jednoporcových obědů, catering: -závodní stravování -rozvoz jídel po Plzni -provoz kantýn -rozvoz obědů -zajištění stravování včetně dovozu -služby nabízíme v Plzni a okolí.

Výhradní zastoupení značky Kettner Cookies pro ČR a SR. Dovoz, distribuce, velkoobchodní prodej: - cukrovinky - lízátka - bonbony - bonboniéry - čokolády - sušenky - vafle - tyčinky - perníky - želé bonbony - trubičky - rolády - piškoty - nudle - křupky - ovocné křupky - kysané zelí - cukrová vata.

Prodej: -potraviny -smíšeníé zboží.

Dodávky kávy LAVAZZA. Distribuce vody zn. DOBRÁ VODA, čajů TEEKANNE. Dodávky čokoládových výroblů Monbana. Lavazza: - možnost bezplatného zapůjčení stroje - instalace, školení, servis - poradenství a prezentační akce. Rozvoz produktů po ČR zdarma.

Pekárna. Výroba, prodej: -chleba, chléb -pečivo.

Řeznictví a uzenářství: Prodejna uzenin a masa. Výroba domácích uzenin: -měkké salámy -vařené masné výrobky -tlačenky -jitrnice -jelítka -prejty -uzená masa -sekané výrobky.

Krabičková dieta, dietní strava, rozvoz zdarma, zdravé jídlo, krabičky, zdravá strava, zdravé hubnutí bez jojo efektu, až 5 kg za měsíc, efektivní hubnutí. Hubnutí, které funguje.

Vývoj, výroba a prodej potravinových doplňků stravy značky OBEZIN ®.

Výroba a přímé dodávky jídel: - pro firmy - pro penziony - obchod Sortiment výrobků: hotové sterilované jídlo EXPRES MENU - Kuřecí maso na paprice - Rajská omáčka, hovězí maso - Hovězí guláš - Svíčková na smetaně - Španělský ptáček - Segedínský guláš - Vepřové na žampionech se smetanou - Zbojnická bašta - Čertův ...

Velkoobchod potravin pro gastronomii. Koloniál (mouky, těstoviny, sterilovaná zelenina, koření, dochucovadla .....). Kompletní sortiment firmy Knorr, Hellmann´s, Rama, Lipton, Bonduelle, Rettigová

Řeznictví, uzenářství. Maloobchod, prodej: - maso, uzeniny

Pivovar, výroba, prodej, distribuce piva. Produkty: -lahvové pivo: Pernštejn světlý ležák Pernštejn Vilém 11° Pernštejn světlé výčepní Pernštejn polotmavé výčepní Pernštejn nealkoholické pivo Pernštejn Granát 13° Pernštejn tmavý ležák Kovář Porter 19° -sudové pivo: Pernštejn světlý ležák Pernštejn ...

Maloobchod, prodej: -smíšené zboží.

Výroba, prodej: -vín, víno -přívlastkové -odrůdové -bílé vína -červené vína.

Mlýn. Výroba žitných a pšeničnýh produktů.

Pěstitelská pálenice, palírna.