Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Nejnovější generace efektivních a účinných preparátů pro Vaše zdraví. Našim cílem je přinášet moderní a účinné preparáty, které vedou ke zlepšení kvality života a upevnění zdraví zejména v těchto oblastech: - detoxikace - imunita - klouby - srdce a cévy - redukce hmotnosti.

Řeznictví - uzenářství, prodej, rozvoz: vepřové, hovězí, kuřecí maso, zvěřina a speciality bourárna masa výroba uzených mas a specialit výroby uzenin (párky, salámy, klobásy, šunky) vařená výroba (jitrnice, jelita, tlačenky, prejty) Denní rozvoz k zákazníkům Objednávky u obchodního zástupce na tel.: 601 33 5678

Distribuce: - drůbeží uzenina - mražená drůbež

VELKOOBCHOD A MALOOBCHOD: - moravská i zahraniční vína.

SLUŽBY: - balení, kompletace a expedice zboží - celní služby, zajišťujeme celní deklarace - kompletace malých výrobků nebo komponentů - kompletace velkých výrobků, např.stroje - balí a kompletuje se do sáčků, krabiček, kartonů, beden, na palety, někdy i přímo do kontejnerů VELKOOBCHOD: Velkoobchod s pekárenskými a cukrárenskými ...

Soukromá palírna: -výroba destilovaných alkoholických nápojů.

Prodej, maloobchod: -potraviny -vaječné výrobky

Český výrobce bylinných přípravků pro regeneraci organismu. Výrobky lze zakoupit v našich distribučních centrech po celé ČR. Zasíláme také na dobírku.

Prodej - zdravá, racionální výživa: - obiloviny - obilné tyčinky, müsli - sójové produkty - sladidla, soli - bezlepkové potraviny - DIA výrobky - cereálie - ořechy, suché plody - semena - sušené ovoce - speciality. Maloobchodní prodejna: - Frýdlant nad Ostravicí, Hlavní ul. - Obchodní dům Omma.

Fitness klub Gábina: - poradenství v oblasti výživy - osobní tréninky s mistryní světa - tréninkové plány - jídelníčky - prodej fitness doplňků.

Výroba, prodej: -pekářské výrobky -svatební koláčky.

Prodej, maloobchod: -smíšené zboží.

Prodej, maloobchod: -smíšené zboží.

Výroba, maloobchod, prodej: -obložené mísy, chlebíčky, saláty, pomazánky, obložené vejce, jednohubky, bramborové placky, plněné bagety -palačinky, tvarohové smaženky -zákusky, cukroví, dorty, vdolečky -dárkové koše.

Maloobchod, prodej: -smíšené zboží: -potraviny, drogerie, spotřební zboží.

Prodej: - smíšené zboží.

Prodej: - smíšené zboží.

Maloobchod, prodej: -potraviny, smíšené zboží.

Výkup, nákup, prodej, maloobchod: -léčivé rostliny -plody -pomerančová kůra.

Maloobchod, prodej: -potraviny -drogerie -smíšené zboží.