Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Chovenka - František Petržela Prodej : - chovatelské potřeby - krmiva pro zvířata - krmiva pro cizokrajná zvířata - akvaristika - chovatelství - teraristika - hmyz drobné zvířectvo - hlodavci - ptactvo - maso syrové - maso mražené pro psy. Celoroční objednávky: - kačeny, kuřice, krůty, housata, brojleři, slepice

Prodej: - maso - uzeniny - drůběž

Velkoobchod: - cukr - cukrovinky - čokolády.

Maloobchod, prodej: -potraviny -doplňkově drogerie.

Pěstitelská pálenice: -palírna. Výroba: -lihoviny -ovocné destiláty.

SMÉKALOVO PEKAŘSTVÍ: - pečivo - zákusky - dorty - svatební koláče.

Rozvoz masa a masných výrobků pro: - restaurace - jídelny - hotely - školy.

Služby: -pekařství -výroba chleba -běžné pečivo -jemné pečivo -cukrářství -měkká cukrařina.

Prodej: - potraviny - nápoje a drogerie. Nabídka balení potravinových balíčků.

Ihned po otevření na jaře 1998 se tento minipivovar s restauraci stal jedním z nejoblíbenějších podniků v Praze..

Obchod s potravinami TOMAN. Prodej, maloobchod: -potraviny. Další prodejna: - Úpice, Regnerova 662, tel.:499882616.

Kompletní mokré čištění interiérů vozidel přístroji Karcher a špičkovou kosmetikou Sonax a Mafra. Mokrá, suchá a mediciální pedikůra za pomocí přístroje Gerlach. Jediný správný postup ošetření pro diabetiky. Nově vybavený pedikérský salon s možností poskytnutí plné služby i u vás, formou mobilní pedikury. Špičkové přípravky pro vaše nohy značky ...

Pekařství: - pekařské výrobky - cukrářské výrobky.

Velkoobchod, prodej: - produkty zemědělské rostlinné výroby, komodity - olejniny - koření - luštěniny - obilniny - ořechy - pohanka - jáhly.

Velkoobchod, maloobchod: - destiláty - aperitivy.