Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Dietické programy: - prodej zdravé výživy.

Řeznictví, uzenářství. Výroba, zpracování a prodej masných výrobků.

Výroba a zpracování masných výrobků.

Lihovar. Výroba lihovin. Výroba - FERNET-STOCK.

Společnost TRAVEL FREE, s.r.o. provozuje síť maloobchodních prodejen GLOBAL TRAVEL FREE prodávajících za výhodné ceny kvalitní a značkové zboží na hraničních přechodech České republiky. Tyto prodejny navazují na předchozí projekt Duty Free a sortimentem prodávaného zboží se tomuto projektu také velmi podobají. Sortiment: - Cigarety - ...

Cukrářství a výroba jemného pečiva. Výroba a prodej: -cukrářské výrobky -zákusky -dorty, r olády (dortů) -svatební cukroví -domácí moučníky -jemné domácí pečivo -kynuté a svatební koláče.

Řemeslnické práce: - stolařské - truhlářské. Prodej, velkoobchod: - dřevěné brikety - pivo - nápoje.

Výroba a prodej ovocných alko a nealko koktejlů, sorbetů, palačinek, zákusků a kávy. Počátecká 14 Praha 4 tel.: +420 774 444 871 Sokolovská 22 Praha 8 tel.: +420 774 444 872 Havlíčkova 15 Praha 1 tel.: +420 774 444 873 Vodičkova 39 Praha 1 tel.: +420 774 444 874 Hypermarket Průhonice Čestlice tel.: +420 774 ...

Velkoobchod: - nápoje (alkoholické, nealkoholické) - tabákové výrobky.

Výroba trvanlivých pekárenských výrobků. Výroba hořických trubiček, královských trubiček a výroba oplatkových trojhránků, spékaných oplatek, sušenek a širokého sortimentu celozrnných a dia výrobků.

Sklad, prodej, maloobchod, pěstování: - ovoce.

Výroba - cukrářská: - cukroví - cukrovinky. Prodej, velkoobchod, maloobchod: - kmeny - francouzký nugát - turecký med - mléčný marcipán točený - žužu výrobky - lízátka - ručně malované perníky - výrobky s ořechovou náplní.

Výroba, prodej: - šumivá vína.

Internetový prodej krabičkové diety. -on-line prodej zdravé výživy -krabičková dieta -výživa pro sportovce -výživové poradenství -tělesná analýza.

Celoroční prodej pasterovaného moštu bez chemické konzervace.

Výroba a prodej: - maso - masné výrobky.

Velkoobchod-dovoz i tuzemsko: - nápoje - vína - lihoviny - nealko-juice, limonády, minerální a stolní vody, sirupy, ovocné a zeleninové šťávy - káva, čaj - hygienicky balený cukr - energetické nápoje.