Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
- výkup zvěře, zpracování a distribuce zvěřinového masa. - - provozujeme 2 výkupní místa a spolupracuje s řadou mysliveckých sdružení a vlastníků honiteb - spolupráce s obchodními řetězci na území České republiky a Slovenské republiky

Dodávka: -koření, kořenící směsi, marinády pro masnou, konzervárenskou výrobu a výrobu polotovarů.

Řeznictví, uzenářství. Výroba, prodej: - masné výrobky - drobné masné výrobky - měkké masné výrobky - uzené tepelně opracované masné výrobky - uzené trvanlivé tepelně opracované masné výrobky

Chcete zhubnout a žít zdravě? Poradíme vám jak na to! Zdravá výživa a správný životní styl – Wellness Služby: -poradenství a konzultací v oblasti výživy a suplementace -měření na přístroji InBody 230.

Výroba: - bionafta - mouka - obiloviny - selata - skot. Dopravní služby. Struktura podniku: - rostlinná výroba - živočišná výroba - zemědělská půda - orná půda - výkrm prasat - krávy Charlois - jalovice - ozimá řepka - ozimá pšenice - býci - ozimý ječmen - telata - slunečnice - kukuřice ...

Internetový obchod, zásilková služba: - dovozce moldavských vín společnosti Asconi, která je jedním z největších a technologicky nejvyspělejších vinařských závodů Moldavska.

Výroba lahůdek: - saláty - rybí lahůdky - ostatní lahůdky (utopenci, ruská vejce, šunkové závitky) Rozvoz a servis. Vlastní servis doplňování a výměny zboží. Odběry nejsou podmíněny množstvím odebraných výrobků. Objednávky ambulatně, na daňový doklad i na fakturu.

Zprostředkování obchodu. Zprostředkování služeb: -doprava -úprava a zpracování zemin a zemědělských produktů. Velkoobchod: -zemědělské produkty -chemické látky a výrobky.

Výrobce značkových potravin: -kečupy -dressingy -majonézy, omáčky -hořčice.

Cukrárna. Výroba, prodej: - zákusky - dorty.

Velkoobchod: - ovoce - zelenina.

Zprostředkování: -obchod Maloobchod: -smíšené zboží Pobočka: -Uherský Ostroh, Ve dvoře 838, tel.:572591309.

Prodej: - italská vína z vinařství Cavit, Montezovo a Vecchia Cantina.

Minipivovar Jeseník: - rodinný pivovar - jesenická nepasterizovaná nefiltrovaná piva - nekuřácké posezení.

Vinotéka. Maloobchod, prodej, stáčení: - víno.

Vinařství, vinař: -výroba, prodej víno, vína, vín -červené, bílé víno -lahvové, sudové víno -stolní víno, zemské víno, jakostní víno, pozdní sběr, výběr z hroznů, perlivé víno -odrůdy bílé víno -Chardonnay, Muškát moravský, Müller Thurgau, Ryzlink rýnský, Ryzlink vlašský, Sauvignon, Vetlínské zelené -odrůdy červené -Frankovka, ...

Sladovna. Výroba, prodej: - slad - sladové výtažky - slady na domácí přípravu piva Horal.

Maloobchod, prodej: -uzeniny všeho druhu -masné výrobky -výsekové maso -drůbež.

Řeznictví a uzenářství. Maloobchod: -maso -masné výrobky.