Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Výroba, prodej, maloobchod: - potravinářské výrobky - obalová technika

Výroba, velkoobchod, prodej: - citrusový pektin ze sušených citrusových výlisků - různé druhy vysoko esterifikovaných pektinů - pro použití při výrobě kysaných mléčných nápojů, jogurtů, ovocných pomazánek, pekařských náplní, nealko nápoje, cukrovinky. Čistírna odpadních vod (ČOV): - tel.: 495421003.

Maloobchod, smíšené zboží: - potraviny, - nápoje - tabákové výrobky.

Import, distribuce, dovoz: - potraviny. Pobočka: Staré Město u Frýdku-Místku Lazecká 338 tel:558624142;608310138.

Dovoz, prodej: - italská káva Hausbrandt Trieste 1892 - čaje.

Výhradní dovozce, distributor a specialista na ŽENŠEN. Velkoobchod, maloobchod, distribuce, prodej: -ČAJ: -ženšenové instantní čaje: -bílý a červený korejský ženšen -korejských čajů v nálevových sáčcích: -ženšenový -rýžový + zelený -kukuřičný čaj + lilie -bylinné čaje s ženšenem sypané: -TĚSTOVINY: -výběrové ...

Sport service, sport shop. Oprava, servis: -sportovní potřeby-míče, tenisové rakety -lyže-broušení-přítlak-Wintersteiger -lyžařská obuv-tuzemská. Prodej, maloobchod: -sportovní oděvy a potřeby -komisní-sportovní potřeby -potraviny-večerka. Půjčovna: -sportovní potřeby.

Výroba a distribuce: - nealkoholické nápoje.

Velkoobchodní prodej potravin a nápojů.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -alkoholické nápoje

Internetový obchod s nejkvalitnějšími potraviny (ovoce, zelenina, ryby, maso vepřové, hovězí i drůbeží, sýry, nápoje, koření, cukry, kakao, čokolády, sushi, med, čaj a káva. Naše produkty nejen milovníci špičkové gastronomie..

Maloobchod se smíšeným zbožím. Poradenství v oblasti administrativního řízení podniků.

Pekařství. Výroba pekárenských výrobků - bílé pečivo

Výroba: -hořčice plnotučná, kremžská -značkové hořčice BONA, ORIENT, MEXICO -ocet kvasný 8% -ocet 6% s estragonem, nebarvený.

Distribuce: - mražené zboží - uzeniny, sýry - maso - polotovary, výrobky z brambor - drůbež - ryby - ovoce, zelenina - dezerty a nanuky

Pekárna. Prodej: - pekařské a cukrářské výrobky.

Prodej: - bioprodukty, doplňky stravy - autorská keramika.