Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Pivotéka Prodej: - pivo - nealkoholické nápoje - lihoviny - pivní džbánky a sklenice - reklamní předměty - suroviny pro vaření domácího piva. Plnění 5l soudků a PET lahví pivem. Půjčování výčepní techniky: - chladící zařízení - párty pípa.

Vinotéka. Maloobchod, prodej, stáčení: -sudové víno -lahvové víno.

Pěstitelská pálenice, palírna. Výroba, prodej: - lihoviny - destiláty - alkoholické nápoje.

Síť prodejen HRUŠKA. Maloobchod, prodej: - potraviny.

Řeznictví, uzenářství. Prodej: - masné výrobky - maso, uzeniny.

Výroba : - léčivé přípravky - zdravotnické prostředky - bylinná kosmetika - doplňky stravy.

Prodej: - zákusky - nealko - alko - cukrovinky - zmrzlina. Výroba: - lahůdky.

Maloobchod, prodej: -potraviny. -smíšené zboží.

Velkoobchod: - víno-bílé, červené, dezertní, sekty.

Vinotéka, e-shop: -široký sortiment kvalitních vín od renomovaných výrobců -specializace na vína moravských producentů. Další prodej: -karafy, decantery, degustační sklenice, vývrtky a další. Objednávky už od 1 ks vín. Každý týden nová vína.

Služby: - export a import služeb a zboží - obchodní činnost - stavební činnost - turistika EXPORT, IMPORT: - vývoz technologických investičních celků včetně montáže, uvedení do zkušebního provozu, zaškolení personálu - vývoz strojů, zařízení a náhradních dílů - vývoz osobních, nákladních, užitkových vozidel a autobusů vč. ...

Prodej farmaceutických přípravků, léků, potravinových doplňků, zdravotnického materiálu a kosmetiky.

Výroba, prodej, vývoz, export: -šťávy, koncentráty, ovoce, zelenina -výroba a zpracování ovoce.

Prodej, e-shop: - sportovní a doplňková výživa - sportovní oblečení.

ČAJOVNA a KAFÍRNA. Maloobchod, prodej: -čaje z Indie, Sri Lanky, Vietnamu, Číny -bylinky -Etno věcičky -přírodní kosmetika.