Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Prodej lahvového piva na Plzeňsku neobvyklých značek (Herold, Konrad, Poutník, Polička, Rychtář, Janáček, Ježek, Platan, Klášter, Lobkowicz aj.) Sudové pivo jen na objednávku. Otevřeno dle potřeby, tedy pokud je někdo doma :)

E-shop s originálními šampaňskými víny, s širokou nabídkou sortimentu těchto výjimečných vín ze všech oblastí Champagne.

Distribuce, prodej: - pivo, - Plzeňský Prazdroj.

Velkoobchod: -potraviny -nápoje -tabákové výrobky.

Výroba, zpracování, konzervování masa z velkých hospodářských zvířat. Další provozovna: Firma Nosek s.r.o. Adresa: Zamenhofova 1010/1 500 02 Hradec Králové - Pražské Předměstí

- příjemné posezení u šálku čaje v klidném prostředí - prodej kvalitních sypaných čajů - prodej čajové keramiky - prodej šperků, oblečení a mnoho dalších dárků, které potěší - možnost nahlédnout do různých koutů světa díky pravidelných cestopisných přednášek - příležitost navštívit kurzy mnoha druhů ručních ...

Dovoz, velkoobchod, maloobchod, prodej: -vína

Velkoobchod, přímý dovoz čajů: - firmy KWONG SANG LTD. HONG KONG, CHINA čaje sypané, na váhu, zelené, černé, bílé, žlutozelené, červené, maté, bylinné a ovocné balené v plechovkách, krabičkách, dárková balení - aromatické lampy, eterické oleje, vonné tyčinky Indie, Tibet - indické a africké suvenýry (sošky, dózy, potahy, šperkovnice, ...

Smíšené zboží. Maloobchod: - potraviny.

Zásobování, prodej, E-shop: - čerstvá domácí biologicky (ekologicky) pěstovaná zelenina a ovoce od místních farmářů (BIO zelenina a ovoce). Bedýnkový systém: - zelená BIO bedýnka: čerstvá zelenina a ovoce - hnědá BIO bedýnka: balené BIO potraviny (obilniny, luštěniny, semínka, těstoviny, mouku, dochucovadla).

Výroba, prodej: - lahůdky - přírodní produkty - speciální výživa.

Výroba, prodej: -mléčné, mlékárenské výrobky -mléko, smetana, šlehačka, máslo -jogurty, tvaroh, termix -tavené, tvrdé sýry. Velkoobchod, distribuce: -potravinářské výrobky -nápoje.

Lihovar. Výroba, včetně dopravy: -surový zemědělský líh -denaturovaný líh. Výroba: -kalvados -kalvados z vlastního dovezeného ovoce od 10.září -pěstitelské pálení z vlastního dovezeného kvasu -lepidla. Úprava a příprava: -solné roztoky. Možnost sušení na sušicím válu.

Prodej: - vína lahvová i sudová.

Naše společnost byla založena v roce 1990 skupinou vědeckých pracovníků v oboru fyziologicky aktivních látek pro výživu.

East Bohemia Fruit je odbytové družstvo ovocnářů, které se zaměřuje na pěstování a prodej ovoce, především prodej jablek, prodej višní, prodej hrušek a další. Máte-li zájem o náš prodej ovoce, kontaktujte nás, nabízíme kvalitní ovoce z regionů Hradec Králové až Liberec a další.

Maloobchod, prodej: -alkoholické nápoje: -likéry, lihoviny. -tabákové výrobky.