Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Cukrárna. Cukrářská výrobna. Výroba, prodej: - domácí cukrářské výrobky (zákusky, dorty, cukroví, domácí svatební koláče). Pečení: - cukroví na všechny slavnostní příležitosti včetně výslužek - dorty na objednávku do dvou dnů. Rozvoz do prodejen a kantýn.

Maloobchod, prodej: -potraviny, nápoje, tabákové výrobky.

Pohoštění: - ve stylovém prostředí Zámecké tvrze Nabízíme: -sortiment vína -obaly na víno -dekorační předměty -ozdobné nápady a sušené květiny.

Přední světový výrobce přírodních a syntetických potravinářských barviv, aromat a dalších přísad do potravin.

Velkoobchod potravin je zaměřen jak sortimentem, balením či službami na zásobování hotelů, restaurací a penzionů v regionu Krkonoš. V současné době je v našich skladech k dispozici přes 2 tisíce druhů zboží.

Velkoobchod - pivo, limo, půjčovna chladícího zařízení, - autodoprava Servisní dílna - výroba hydraulických hadic, - opravy malé zem., zahrad. a les techniky, Chov ryb Provozovna-sklad/dílna : areál ČSAD (5 května 286) 551 02 Jaroměř - Josefov

Velkoobchod a maloobchod s tabákovými výrobky, lihovinami, nealko nápoji a gastro sortimentem.

Pekárna. Výroba pekárenských a cukrářských výrobků kromě trvanlivých.

Pálenice, palírna, pálení ovocných kvasů. Výroba: - původní český bylinný likér s příjemnou hořkou a mírně kořeněnou chutí JAKAMARUS.

Maloobchod, velkoobchodní prodej: - belgické pralinky - čokoládové figurky - ozdobné dózy - dekorace - porcelán.

Výroba, pěstování: - ovoce. Velkoobchod: - ovoce. Výroba: - müsli tyčinky

prodej pstruhů Prodejna: Peklo nad Zdobnicí Otevírací doba: Po - Út zavřeno St - Ne 9 - 18.00 Hod Prodejna: Kunvald v Čechách Otevírací doba: Po 8, 00 - 11.00 13, 30 - 18.00 Hod Út - St zavřeno Čt - Ne 8 - 11.00 13.30 - 18.00 Hod

Velkoobchod, maloobchod: -ovoce, -zelenina.

NELLA - Prodej: -zásilkový prodej výrobků ve velkém balení pro kosmetické firmy -přírodní kosmetika -čajové směsi -léčivé byliny a výrobky z nich -aromaterapie, intenzívní péče o pleť -henna - přírodní regenerační barva na vlasy a výrobky z ní. Zasíláme na dobírku.

Chlazená jídla - sterilovaná jídla 2. porce - sterilovaná jídla 5. porcí - přílohy - masové konzervy - instantní omáčky - e-shop Sterilované jídlo ideální pro stravování v Chorvatsku nebo na jekékoli jiné dovolené

Velkoobchodní prodej: - ovoce, zelenina.

Výroba kuřecích specialit. Sídlo: Kfely 67, Ostrov 363 01 Telefon: 353843111

Síť prodejen potravinářského zboží. Společný nákup zboží: -od výrobců, dodavatelů -ve velkých objemech -za nejvýhodnější ceny, jeho prodej svým členům. Družstevníci využívají výhod ze společného nákupu, prodeje, marketingu, reklamy.

Pěstitelská pálenice - zajistíme vypálení ovocného kvasu - zdarma změříme cukernatost kvasu (zda je již vhodný k pálení) - naředíme vypálený destilát na 50% pálenku - zajistíme zjemnění, odvětrání a staření destilátu ultrazvukem - u nás také nakoupíte doplňkový sortiment - u nás poskytneme pohoštění