Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Maloobchodní, velkoobchodní, prodej: -káva

Kaufland je jedním z nejúspěšnějších velkoplošných řetězců. Tento úspěch je založen na vypilovaném systému logistiky celkové palety zboží. Především vysoká obrátkovost masa, uzenin, ryb a drůbeže, sýrů, ovoce a zeleniny automaticky zaručuje stabilní vysokou úroveň čerstvosti zboží.

Vinařství, víno, vínný sklípek: -prodej vína -posezení ve vinném sklepě. Degustace vín. Prohlídka vinného sklípku. Provozovna: Spojovací 257 69611 Mutěnice - Bůdy

Výroba: -produkty z ovoce a zeleniny.

Velkoobchod, prodej: -mražená zmrzlina

Služby: - nákladní autodoprava (vnitrostátní, mezinárodní) - přeprava ADR Velkoobchod: - ovoce - zelenina - substráty, rašelina, mulčovací kůra

Inovace potravin. Dodávky: - produkty NOPAL - opuncie - výrobky s olejovým zrnem Chia - Šalvěj španělská - rajčatová moučka.

Výroba a distribuce komplexních doplňků zdravé výživy z přírodních bio surovin. Pořádání kurzů a školení.

Přímý dovozce-importér a distributor pro velkoobchody s potravinami. Sušené smetany do kávy Completa, Bella. Completa - balení: -sklo 400g, 200g -sáček 200g, 80g -jednoporcové balení: tyčinky 20x2, 5g, porce 3g. Completa-50% tuku - balení: -sáček 200g. Completa cappuccino - balení: -sáček 100g. Bella - balení: ...

Prodejna zdravé výživy Nejenbio: -široký sortiment biopotravin -kvalitních a tradičních potravin -doplňků stravy -biokosmetiky -ekologických čistících prostředků.

Výroba, prodej langoše: -jako polotovar -ve zmrazeném stavu -hmotnost 100 gramů Provozovna: -Tvarožná Lhota-Lučina.

Prodej: - sudové pivo - stáčené sudové víno. K objednanému sudu zapůjčení pípy zdarma, chladící zařízení dle dohody. Veškeré sudové pivo je vychlazené na 8°C. Možnost naplnění 5, 15, 20 litrových soudků nebo jejich zapůjčení.

Vinotéka, prodej: - vína - sudová vína Prodej: - rybářské potřeby Maloobchod, prodej: - potraviny Tel.: 775 177 415 Služby: - vedení účetnictví - zpracování mezd a daňových přiznání - daňová evidence

Pěstitelská pálenice. Výroba, prodej: -lihoviny.

Velkoobchod:ovoce, zelenina, suché plody.

Pekárna, výroba pekařských a cukrářských výrobků: - chleba - rohlíky - housky - veky - michelské bulky - loupáky, koláče, vánočky - moučníky.

Společnost Bokada se zabývá dovozem, vývozem a velkoobchodním prodejem mlékárenských výrobků..

Výroba, prodej, zpracování: - živé a mražené ryby.

Prodej, e-shop: - zrnková i mletá káva - moka kávovary - šálky na espresso.

Výroba, řeznictví: -maso -uzeniny -masné výrobky.

Velkoobchod, maloobchod: -ovoce -zelenina. Sídlo firmy MK Fruit s.r.o., Mendlovo náměstí 17/9, 603 00 Brno