Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
KÁVOVARY SAECO A JURA Prodej: - káva - kávovary - doplňky ke kávě - čaje Servis kávovarů.

Řeznictví. Výroba a prodej: -klobásy -teplá sekaná -libové a debrecínské párky -šunkový salám -kabanos. Maloobchod, prodej: -vepřové a hovězí maso -drůbež -konzervy -nápoje.

Služby: -pěstitelské pálení ovocných kvasů. Pálenice.

Výroba, prodej - lahůdky: - výrobky studené kuchyně - sendviče, bagety - obložené chleby - chlebíčky - saláty, pomazánky - aspiky, obložené vejce - obložené mísy. Rozvoz výrobků dle požadavků.

Výroba a rozvoz: - knedlíky - teplá jídla - mražená jídla.

Mlýn. Výroba: -mlýnská, mlýnské výrobky -diastatické mouky.

Ubytování: -ubytování v podkroví -ubytování 1.patře -ložnice -2 lůžka -koupelna -sprcha -wc obývací pokoj -kuchyňka -vinný sklípek -degustace.

Výroba: -ovocné sirupy -nápoje -rozpustné přípravky do vody na zhoto- vení nápojů -ovocné koncentráty -dia nápoje Bramborové těsto: -knedlíky -kaše -bramboráky.

Prodej: - zdravá výživa - biopotraviny - makrobiotické potraviny - potraviny pro vegetariány - bezlepkové potraviny

Pěstitelská pálenice. Pálení: - kvas pro zahrádkáře. Výroba: - alkoholické nápoje - slivovice, calvados, hruškovice, meruňkovice, třešňovice.

Ovocnářství Sady, pěstování a prodej jablek.

Dovoz a prodej potravinových doplňků Weider, Olimp Sport Nutrition, Max Muscle, Nature`s Best, Aone a dalších.

Výroba, prodej: export -import -mražené, chlazené maso.

Rozvoz obědů po celém Hradci Králové a jeho okolí: -závodní stravování -cattering - rauty všeho druhu. Občerstvení na společenské akce: -nabízíme občerstvení ve formě švédských stolů (převážně studená kuchyně) na firemní či soukromé večírky a různé jiné společenské akce -rauty obsahují obložené mísy, saláty, zákusky, ...

Honey Well Company. Včelařské potřeby: - včelařské pomůcky - ochranné potřeby - chovatelské potřeby - potřeby pro medobraní - potřeby pro rojení - potřeby pro krmení - potřeby pro včelí vosk - úly a přířezy - potřeby pro úly - potřeby pro léčení - různé potřeby a literatura. Včelí produkty: - medovina Jan Halada - ...

Vítejte ve světě dobrot a sladkostí! Cukrárna U Elišky Jsme vyhlášenou firmou s dlouholetou tradicí a nepřehlédnutelnou řadou spokojených zákazníků Nabízíme Vám bohatý výběr dortů a zákusků z vlastní výrobny. Dále nabízíme: další pekárenské výrobky chlebíčky alkoholické i nealkoholické nápoje kávu bonboniéry cigarety ...

Výrobna moučníků. Výroba, pečení: -moučníky kynuté: -svatební vdolečky, rohlíčky, koláčky: -tvarohové, makové, ořechové, povidlové -ovocné koláče - dle sezony -moučníky pro restaurace, hotely -rychlé občerstvení.

Rodinné ekologické hospodářství. Pěstování, výroba, prodej: -ovoce. -zelenina. -obilniny. -brambory.

Vinotéka Seneca: - vína lahvová i sudová - charakteristická moravská vína od středních a menších vinařů.

Činnost: - maloobchod - tématické degustace - nabídkové degustace - soukromé degustace - oslavy v NBV - dodávky vín na oslavy - pronájem boxů - poradenství - doprava - objednávková služba - zprostředkování koupě.

Výroba: -všechny druhy pečiva. Pekárna.