Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Velkoobchod: - alko i nealko nápoje

Maloobchod, prodej: - suché plody - sušené ovoce. Provoz pražírny.

Dovozce předních evropských výrobců do České repupliky: - čerstvé sýry - paštiky - rybí speciality - holandské sýry .

Prodejna potravin a průmyslového zboží.

Internetový obchod oblíbených teleshopping produktů pro vaši domácnost a kuchyň, krásu, hubnutí a fitness. Výrobky, které znáte z televize za jedinečné ceny. Akcie, dárky zdarma a výprodeje každý týden.

Umělecká galerie. Prodej: -umělecká díla. Vinotéka. Maloobchod, prodej: -víno, vína.

Prodej zdravé výživy, kozích výrobků, čajů, bylinek.

Cukrárna Kamila Maloobchod, cukrárna, prodej: -cukrovinky. Výroba domácích dortů na objednávku.

Pálenice. Výroba: -pálenka a destiláty z dodaného ovoce. Advokátní kancelář.

Výroba, prodej: - porcovaná, chlazená a mražená drůbež.

Konzervárna: - zelenina - sterilované ovoce.

Dovoz, velkoobchod, prodej, e-shop: - cukrovinky - vafle, želé, bonbóny - bonboniéry.

Kurum s.r.o. španělské potraviny - delikatesy - vína nově otevřený kamenný obchod v centru města na Vinohradech rádi Vás přivítáme První specializovaný obchod se španělskými pozravinami v Praze.

Výroba, prodej: -smažené bramborové lupínky (solené, česnekové).

Výroba: - cukrářská - dorty, zákusky, cukroví.

Soukromá pěstitelská pálenice s rektifikační kolonou: -palírna ovoce -výroba dle norem EU -plynové vytápění -pálení již od 60 litrů kvasu.

Kompletní sortiment našeho cukrářství dodávaný pro všechny typy zákazníků .

Masné delikatesy. Výroba, prodej, rozvoz: -masné a uzenářské speciality -masné výrobky. Pondělí 07:30 - 17:00 Úterý 07:30 - 17:00 Středa 07:30 - 17:00 Čtvrtek 07:30 - 17:00 Pátek 07:30 - 17:00 Sobota zavřeno Neděle zavřeno

Velkoobchod, distribuce piva: - pivo Plzeňského Prazdroje a K Brewery.

Výroba, prodej, dodávka zbraní, zbraně. DERRINGER. Výroba ostré i cvičné westernové zbraně. Příslušenství. Pažby. Zbraně na zbrojní průkaz. Zbraně volně prodejné od 18 let. Zakázkové práce a opravy: -servis, opravy, úpravy a speciální zakázkové práce. Prodej, dodávka: -lihoviny -destiláty -slivovice, medová vodka, ořechovka, ...