Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
export-import komodit: -potraviny.

Výroba lahůdek je hlavní činností firmy Tržický v.o.s. Lahůdky dodáváme do prodejen převážně v středočeském kraji a v Praze, zásobujeme samozřejmě také vlastní prodejny. Vyrábíme: saláty, chlebíčky, pomazánky, misky, aspiky, obložené mísy, rybí a sýrové nakládané speciality, knedlíky, zákusky. Zajišťujeme také cateringové služby.

Prodáváme dárkové čaje zelené, černé, bylinné, ovocné a sypané. Maloobchodní, velkoobchodní prodej a online shop se širokým výběrem čajů z celého světa - přes 2000 druhů. Čaje značek BASILUR, TIPSON, Tarlton, JONES, TURAGÜÍ, aj. Firemní prodejna.

Velkoobchod mražených a chlazených mořských ryb v ČR. Sladkovodní ryby - mražené: - pstruh duhový - kapr půlka - sumec kuchaný - štika kuchaná - candát kuchaný - candát filety - úhoř kuchaný s hlavou.

Distribuce potravinářských aditiv a specialit zejména pro potravinářský průmysl.

Palírna, pěstitelská pálenice: - zpracování ovocných kvasů (ovocné kvasy). Moštárna: - moštování ovoce.

Výroba, prodej (pekárna, pekařství): -pečivo -cukrářská (cukroví). Výroba pekárenských a cukrářských výrobků kromě trvanlivých. Provozovny: pekárna Lično Lično č. p. 16 Kostelec nad Orlicí 51741 tel. 494384206 tel. 494384319 tel. 494384635 fax. 494384652 cukrárna Letohrad Na Kopečku 482 Letohrad 56151 tel. 465620614 ...

Nabídka keramiky, vonných svíček, svícnů, lamp, obrázků, hodin, kosmetiky, čajů, bylin.

Výroba: -tradiční lázeňské oplatky -oříškové, vanilkové, kokosové, citronové -čokoládové, mandlové -lázeňské trojhránky -cukrovinky.

Firma GARENO s.r.o. vznikla v roce 2003 v Pardubicích. Její hlavní činností je import cukrovinek z EU a distribuce do velkoobchodů a obchodních řetězců. Jsme výhradními prodejci cukrovinek zn. TAGO a rozvážíme tyto po celé republice. Jako vedlejší činnost fy. GARENO je mezinárodní i vnitrostátní doprava a zprostředkovatelská činnost v ...

Vinařství. Výroba, prodej: -vína, víno. -prodej hroznů -posezení ve sklípku pro 20 osob -řízené degustace.

Pekařství,Cukrářství. Výroba,maloobchod,prodej: -pekařská,cukrářská: -pečivo -domácí zákusky -dorty -svatební koláče,vdolečky.

Naše služby: - prodej a půjčování grilů - provádění grilování a domácích zabijaček - prodej masa na grilovaní - prodej zvěřiny.

Prodej: - chlazené a mražené drůbeží maso.

Prodej: -potraviny. -smíšené zboží.

Prodej: -smíšené zboží. -potraviny.

ČAJOVÁ ZAHRADA. Dovážíme více než 500 druhů čajů z celého světa. V síti našich obchodů najdete: - čínské balené čaje - indické balené čaje - velikonoční čaje - čajové speciality - černé sypané čaje - směsi černých čajů - černé čaje bez kofeinu - černé ochucené čaje.