Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o. - zpracování masa
Dovolte nám představit společnost MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o., která se specializuje na zpracování masa. Na našich jatkách dochází k porážce vepřového a hovězího dobytka. Našim zákazníkům pak nabízíme hovězí maso ve čtvrtích a vepřové maso v půlkách. Klademe důraz na kvalitu a čerstvost svých produktů. Naleznete nás v okrese Žďár nad Sázavou.
MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o. - zpracování masa
Pálenice. Výroba: -pálenka a destiláty z dodaného ovoce. Advokátní kancelář.

Výroba, prodej: - porcovaná, chlazená a mražená drůbež.

Konzervárna: - zelenina - sterilované ovoce.

Dovoz, velkoobchod, prodej, e-shop: - cukrovinky - vafle, želé, bonbóny - bonboniéry.

Kurum s.r.o. španělské potraviny - delikatesy - vína nově otevřený kamenný obchod v centru města na Vinohradech rádi Vás přivítáme První specializovaný obchod se španělskými pozravinami v Praze.

Výroba, prodej: -smažené bramborové lupínky (solené, česnekové).

Výroba: - cukrářská - dorty, zákusky, cukroví.

Soukromá pěstitelská pálenice s rektifikační kolonou: -palírna ovoce -výroba dle norem EU -plynové vytápění -pálení již od 60 litrů kvasu.

Kompletní sortiment našeho cukrářství dodávaný pro všechny typy zákazníků .

Masné delikatesy. Výroba, prodej, rozvoz: -masné a uzenářské speciality -masné výrobky. Pondělí 07:30 - 17:00 Úterý 07:30 - 17:00 Středa 07:30 - 17:00 Čtvrtek 07:30 - 17:00 Pátek 07:30 - 17:00 Sobota zavřeno Neděle zavřeno

Velkoobchod, distribuce piva: - pivo Plzeňského Prazdroje a K Brewery.

Porážky jatečních zvířat včetně dopravy živého dobytka. Prodej: -vepřové půlky -hovězí čtvrtě.

Prodej a zpracování masa a masných výrobků. -řeznictví -masna.

Maloobchod: -potraviny -čerstvé maso, uzeniny -drogerie -chemické a čistící prostředky -smíšené zboží -domácí potřeby -hračky -galanterie.

Poradenství v oblasti péče o pleť a tělo, dermatologické ošetření, masáže. Prodej produktů Miss Cosmetic.

Vinařství, výroba, prodej, dodávka, distribuce víno, vína, vín. Pěstování réva vinná, hrozny, 8 hektarů vinic. Vína lahvová, sudová. Vyrábíme vína stolní, jakostní, přívlastková i speciální-vína ledová, slámová, botrytická, portská a další U vybraných partií používáme moderní metody řízeného kvašení. Sortiment pěstovaných odrůd je poměrně ...

Výroba, prodej: -studená i teplá kuchyně, lahůdky -zákusky -saláty -hotová jídla Mléčňák.

Cukrárna Na Polské Prodej cukrovinek. Výroba pekárenských a cukrářských výrobků kromě trvanlivých.

Výroba: -knedlíky (pro firmy, fyzické osoby, závody, velkokuchyně).