Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Vlastní výroba: - atypické svatební a firemní dorty - pravá italská zmrzlina Bigatton. Objednaný dort si můžete nechat doručit na místo oslavy se zárukou na dort.

Potravinové doplňky: - CitroGrep Kapky - CitroGrep Tablety - Fytofontána Aloe Vera tablety - Fytofontána Chocohit tablety.

Dovolte, abychom Vám představili Samson Kosher Food Corporation Ltd., největšího středoevropského výrobce, exportéra a importéra kosher potravin a jeho projekt KING SOLOMON´S KOSHER FOOD ONLINE E-SHOP.

Zabýváme se: - distribuce čestvě pražené kávy do kaváren, hotelů, kanceláří, ale i přímo lidem domů.

Obchod s alkoholickými nápoji. Nabízíme Vám široký sortiment: - destilátů - tichých vín - šumivých vín - portských vín.

Kávu u nás může nakupovat: - maloodběratel po baleních - kusech - velkoodběratel po celých kartonech. Vše co je vystaveno máme na skladě a je ihned připraveno k osobnímu odběru.

Výroba, prodej masné výrobky, maso, polotovary, speciality na objednávku. Sortiment: -masné výrobky: -salámové, šunkové, drobné masné, drubeží, vařená a pečená masa, uzená masa a slaniny. -maso: -hovězí, vepřové, chlazená drůbež, droby, kraličí. -polotovary z drubežího masa: -kuřecí: -apple fruit, barbecue, ...

Maloobchod, prodej: - smíšené zboží.

Prodej: -doplňky stravy -vitamíny -produkty z konopí -masti, gely, oleje -chlazené a mrazené zboží -bonbóny -potraviny.

Výroba, prodej: -cukrovinky -zákusky -dorty i erotické motivy -koláče -vánoční a velikonoční cukroví.

Výroba: - pudinky - krémové prášky - škroby - lepek.

Cukrárna LuJa se neustále se svým týmem cukrářů soustředí na rozšiřování sortimentu cukrářských výrobků, vymýšlí nové typy zákusků a vytváří nejrozmanitější dorty podle přání zákazníků. Již několik let můžete v této cukrárně ochutnat vedle sladkých zákusků také různé typy bohatě zdobených chlebíčků a několik typů baget, či si objednat studené ...

Naše cukrárna je italského typu.Vyrábíme dorty a zákusky z pravé šlehačky.Máme i výrobu pravé italské zmrzliny.Nabízíme velký výběr našich výborných zákusků a koláčů.Bereme objednávky na svatební dorty a svateb.koláčků.Vánočky a vánoční cukroví, vše podle domácích receptů.Příjemné sezení v podmořském světě a na zahrádce.Vaříme výbornou kávu a ...

Pekářství a cukrářství.

Pomáhám lidem zbavit se zdravotních problémů za pomoci čínské alternativní medicíny a preparátů společnosti TIANSHI.Zabývám se také webdesignem, tvorbou internetových prezentací a internetových obchodů.

Restaurace. Realitní kanceláře, Zprostředkovatelská činnost, dřevozpracující výroba, výrobky z ovoce a zeleniny a cukrovinky. Domácí spotřebiče.

Zámečnictví, nástrojářství. Prodej potravin.

Zdravá výživa až domů. Krabičková metoda. - krabičková dieta Pardubice - krabičková dieta Hradec Králové.